Μη ψάχνεις άλλο για την τέλεια δουλειά γιατί μόλις βρέθηκε! Στο Ίπσουιτς της Αγγλίας προσλαμβάνουν άτομα για να προσέχουν αυτά τα απίθανα ζωάκια!

Εάν έχετε βαρεθεί του θανατά τη δουλειά σας μπορείτε να έρθετε σε επαφή με το Suffolk Wildlife Trust που αναζητά φύλακα σκαντζόχοιρων για το Ίπσουιτς, την πιο φιλική πόλη στον κόσμο γι’ αυτές τις τρομερές φάτσες. Την τελευταία δεκαετία ο πληθυσμός τους έχει πέσει κατά 30%, κάτι που ανησύχησε τους υπεύθυνους της περιοχής που ξεκίνησαν να ψάχνουν κάποιον για να προστατεύει αυτά τα μαλλιαρά αγκαθωτά μπαλάκια!

Όποιος επιλεγεί για τη δουλειά θα πρέπει να φροντίζει το περιβάλλον τους, δηλαδή να τους φτιάξει ένα ειδικό… δίκτυο για να κινούνται και να αφαιρέσει όλα τα εμπόδια που τους κόβουν το δρόμο από τους κήπους. Και θα πληρωθεί μια χαρά! 31.000 δολάρια το χρόνο! Ναι, ναι, 2.500 δολάρια το μήνα για να “παίζεις” με αυτό το απίθανο πραγματάκι της φωτογραφίας!

Για να σοβαρευτούμε και λίγο, ο εκλεκτός πρέπει να έχει εμπειρία με ζώα, να είναι επικοινωνιακός και να κατέχει τα βασικά από υπολογιστές. Πάντως όσοι “ψήνεστε” για τη δουλειά, αλλά και να μεταναστεύσετε, μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας μέχρι την Τετάρτη, 13 Ιουλίου. Ιδού και η αίτηση για να την συμπληρώσετε!