Ο καφές αποτελεί αγαπημένο ρόφημα χειμώνα καλοκαίρι. Όταν όμως οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, εκτιμούμε την αξία του περισσότερο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από έναν παγωμένο καφέ τα πρωινά στη βεράντα ή τα ζεστά απογεύματα που συναντάμε τους φίλους μας. Όποια και να είναι η κατάστασή σου, το καλοκαίρι απαιτεί έναν δροσερό καφέ. Το καλό της υπόθεσης πλέον είναι ότι μπορείς να τον φτιάξεις σπίτι σου, χωρίς να πρέπει να ανατρέξεις στην κοντινότερη επιχείρηση!

Ο Έλληνας έχει συνδυάσει την καθημερινότητά του με το ρόφημα του καφέ. Ψάχνει να βρει λύσεις για να το απολαμβάνει καθημερινά στο σπίτι. Φυσικά η λύση του take away και του delivery είναι μια επιλογή. Είναι όμως χρονοβόρα και δε μπορεί να γίνεται σε καθημερινή βάση λόγω κόστους. Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να έχεις τους δικούς σου παγωμένους καφέδες στο σπίτι και να τους απολαμβάνεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας;

Τα νέα Nescafé Gold Iced Latte έφτασαν

Ο Nescafé Gold φέρνει δύο νέες, απολαυστικές προτάσεις για φέτος. Τα νέα προϊόντα Nescafé Gold Iced Latte και Nescafé Gold Iced Latte Salted Caramel αποτελούν υπέροχα παγωμένα latte τέλεια για το καλοκαίρι. Η προετοιμασία τους απαιτεί μόνο την προσθήκη κρύου νερού, με αποτέλεσμα να κερδίζεις χρόνο. Αν θέλεις, βέβαια, ακόμα πιο παγωμένο το ρόφημά σου, η προσθήκη πάγου είναι η καλύτερη επιλογή!

Arabica και Robusta με πλούσια κρέμα

Τα νέα Nescafé Gold Iced Cappuccino, με την αυθεντική γεύση ενός Cappuccino, και Nescafé Gold Iced Latte Salted Caramel, με έντονο άρωμα και γεύση αλμυρής καραμέλας, έχουν δημιουργηθεί με φροντίδα, από χαρμάνι εκλεκτών κόκκων Arabica και Robusta. Τη σαγηνευτική εμπειρία καφέ ολοκληρώνει η πλούσια κρέμα με τη βελούδινη υφή.

Βρείτε όλα τα προϊόντα και τις συνταγές του Nescafé Gold στο επίσημο site

Διαβάστε επίσης: Τι δείχνει για σένα και τη σχέση σου με τον έρωτα ο καφές που προτιμάς; Η Lavazza αποκαλύπτει όλα τα μυστικά