Στα μονοπάτια της παρθένας φύσης των Αγράφων, περίπου στα 1,100μ., βρίσκεται η ξεχωριστή πηγή Γκούρα. Σύμφωνα με τη μυθολογία, μία χαμογελαστή νεράιδα προστάτευε πάντα αυτή την πηγή. Κάθε φορά που άκουγε τη μελωδία της φλογέρας, η Θεόνη, κόρη του Πηνειού, χόρευε και τραγουδούσε. Έπαιρνε, όπως λέει η παράδοση, τις λύπες των οδοιπόρων και τους επέστρεφε τα δώρα της. Από αυτήν ακριβώς την πηγή αναβλύζει φυσικά σήμερα το νερό ΘΕΟΝΗ ως ένα γνήσιο δώρο της φύσης. Εμφιαλώνεται άμεσα, χωρίς καμία πρόσμιξη ή διεργασία. Πρόκειται για ένα Φυσικό Μεταλλικό Νερό που διατηρεί αναλλοίωτα τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά.

Ακολουθώντας το Σάκη Ρουβά σε ένα μοναδικό οδοιπορικό

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, με γνώμονα την αγάπη για το περιβάλλον, ένωσε τις δυνάμεις του με το Σάκη Ρουβά καλώντας μας σε ένα ξεχωριστό οδοιπορικό. Ο Σάκης Ρουβάς μας συντροφεύει στα μονοπάτια της παρθένας φύσης των Αγράφων. Γνωστός για την αγάπη του για το περιβάλλον, ο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης «αγκαλιάζει» την ιστορία, την ύπαρξη και τη διαδρομή του ΘΕΟΝΗ. Γίνεται συνοδοιπόρος σε ένα ταξίδι και μας παρασύρει στην «κορυφή».

Δείτε στη συνέχεια το video:

Ανακαλύψτε το νερό ΘΕΟΝΗ στη χάρτινη συσκευασία

Το ξεχωριστό αυτό οδοιπορικό μάς μεταφέρει εικόνες από το εντυπωσιακό portfolio του ΘΕΟΝΗ, παρουσιάζοντας τις γραμμές παραγωγής για την pet, τη γυάλινη αλλά και τη νέα, χάρτινη συσκευασία. Το ΘΕΟΝΗ, το διαμάντι της Πηγής Γκούρα που διακρίνεται για το pH του με τιμή 8 και τα 34 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας, γίνεται το 1ο και μοναδικό φυσικό μεταλλικό νερό στην Ελλάδα σε χάρτινη, 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία, αλλάζοντας τα δεδομένα στην εμπειρία κατανάλωσης νερού. Μια πρωτοποριακή κίνηση της εταιρίας για ένα ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ.

Η εταιρεία ΘΕΟΝΗ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού από το 2013. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, στο Μουζάκι του νομού Καρδίτσας. Με γνώμονα την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, βασικός στόχος και σταθερή επιδίωξή της είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, η επίτευξη αειφορίας και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Μάθετε περισσότερα εδώ