Ένα μοναδικό event λαμβάνει χώρα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, χάρη στη συνεργασία των αγαπημένων Le Petit Marseillais και Μασούτης. Πιο συγκεκριμένα, αυτό το σαββατοκύριακο η Θεσσαλονίκη αποκτά έναν υπέροχο κήπο γεμάτο δώρα, μυρωδιές και εκπλήξεις για τους καλεσμένους που θα κάνουν τη βόλτα τους εκεί!

Από την Παρασκευή 5 Μαΐου έως και την Κυριακή 7 Μαΐου, μπροστά στην ελιά του Μασούτη στην παραλία της Θεσσαλονίκης, δίπλα στο Λευκό Πύργο, από τις 10 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. η πόλη μεταμορφώνεται με ζωντανά χρώματα, ήχους και μυρωδιές που θυμίζουν Γαλλική εξοχή.

image004

Στο τριήμερο event θα έχεις την ευκαιρία να παίξεις παιχνίδια, να δοκιμάσεις τα προϊόντα του Le Petit Marseillais, να αποκτήσεις τη δική σου καρικατούρα, να κερδίσεις υπέροχα δώρα και, όπως μας υπόσχονται οι εταιρείες, να βιώσεις πολλές ακόμα εκπλήξεις που ετοιμάστηκαν αποκλειστικά για τους επισκέπτες του event!

Η τέλεια ευκαιρία για μια βόλτα, είτε με φίλες, είτε οικογενειακά, είτε και χωρίς επιπλέον παρέα, το Le Petit Marseillais και τα καταστήματα λιανικής Μασούτης μας έφεραν τη Γαλλική Εξοχή μέσα στην πόλη και αν είσαι κοντά στην παραλία της Θεσσαλονίκης αξίζει να βιώσεις αυτό το εξωτικό, μυρωδάτο θέαμα!

Το μουντό σκηνικό της πόλης αλλάζει, μόλις αφεθείς στη μαγεία του Le Petit Marseillais!