Τα παγωτά πρωτοστατούν αυτή την περίοδο. Κάποιες φορές όμως τίποτα δε συγκρίνεται με τους παραδοσιακούς λουκουμάδες. Άλλωστε οι λουκουμάδες ήταν και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά των Ελλήνων από την αρχαιότητα. Γνώριζες ότι ξεκίνησαν να τους προσφέρουν στους νικητές των Αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων; Σήμερα, βέβαια, ο λουκουμάς δε σερβίρεται μόνο με μέλι και κανέλα. Υπάρχουν αρκετές παραλλαγές που μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις προτιμήσεις!

Αν είσαι λάτρης της σοκολάτας, μπορείς να τους απολαύσεις σε μια απογευματινή βόλτα με πραλίνα. Αν οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα υψηλές, προτίμησε να τους συνοδεύσεις με παγωτό. Αν αναρωτιέσαι που πρέπει να πας για να γευτείς έναν διάσημο λουκουμά, η απάντηση είναι στη Γλυφάδα!

Το πρώτο κατάστημα Mr Puffs ανοίγει τον Ιούλιο

Το 2004 ο ελληνικής καταγωγής Παντελής Σιούνης άνοιξε το πρώτο κατάστημα Mr Puffs στον Καναδά και αυτή τη στιγμή διαθέτει 25 καταστήματα σε Καναδά και Αμερική. Τον Ιούλιο όμως οι λουκουμάδες επιστρέφουν στον τόπο τους, καθώς αναμένεται να ανοίξει το πρώτο κατάστημα σε κεντρικό σημείο στη Γλυφάδα (Μεταξά 30 & Ζησιμοπούλου 12).

Γιατί να το επισκεφτείς

Ο Mr. Puffs θέλησε να δώσει ένα πιο μοντέρνο twist και να συνοδεύει τους αγαπημένους μας λουκουμάδες με ότι ονειρεύεται ο καθένας. Σταγόνες σοκολάτας, maple cream, peanut butter, πραλίνα σοκολάτας και πολλές ακόμα εκπλήξεις που ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο! Στο Mr. Puffs ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που του ταιριάζει αφού έχει και επιλογές για vegan και για όσους θέλουν ένα πιο ελαφρύ γλυκό. Εκτός από διάσημα Puffs, μπορείς να βρεις παγωτά, Milkshakes, καφέ και το περίφημο Mount Olympus (παγωτό με λουκουμάδες Mr. Puffs).

Η συνταγή για τους λουκουμάδες Μr. Puffs είναι με αγνά υλικά και ιδανική για vegan επιλογές. Επίσης, το παγωτό είναι soft serve με φρέσκο γάλα και χωρίς ζάχαρη και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι που το προσφέρουν dipped and rolled, δηλαδή βουτηγμένο σε μία από τις εννέα επιλογές σοκολάτας και ρολαρισμένο σε άλλες δυνατές γευστικές προτάσεις όπως KITKAT, SMARTIES, OREO και άλλες εκπληκτικές γεύσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το Mr. Puffs στο Instagram και στο Facebook.

Διαβάστε επίσης: Γίνε «Πρωταθλητής στην Ανακύκλωση», για καλό σκοπό!