Η εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας απασχολεί τους άντρες, ό,τι και να λέμε. Πέρα, όμως, από τα σωματικά προσόντα, αλλά και την προσωπικότητα, που μπορούν να βρουν ελκυστικά σε μια γυναίκα οι άντρες, υπάρχουν και κάποια μικροπράγματα που κάνουμε εμείς, οι γυναίκες, και δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι εκείνοι τα βρίσκουν ερωτικά!

Ένα μικρό γκάλοπ ανάμεσα σε άντρες – χρήστες του AskReddit αποκάλυψε τα εξής:

1-      Όταν μια γυναίκα τους αγνοεί. «Μ’ αρέσει να κοιτάω τη σύντροφό μου όταν κάνει πράγματα στο σπίτι, έχει αφοσιωθεί σε κάτι, και δεν μου δίνει καμία σημασία» λέει ένας άντρας. Μάλιστα.

2-      Τα σοσονάκια. Μπορείς να σκεφτείς κάτι περισσότερο αντιερωτικό από τα κυκλοφορείς με τα σοσονάκια σου; Εσύ όχι, εκείνος όμως το βλέπει αλλιώς…

3-      Όταν μια γυναίκα χασμουριέται. «Είναι τόσο γλυκό και ελκυστικό» γράφει ένας χρήστης κι εμείς προσπαθούμε να σκεφτούμε πώς ένα χασμουρητό μπορεί να δείχνει ερωτικό.

4-      Όταν μια γυναίκα είναι πιο έξυπνη απ’ αυτούς. Οι άντρες θαυμάζουν τις γυναίκες με μυαλό και βρίσκουν πολύ ερωτικό το να μπορείς να τους την …λες, που και που.

5-      Οι ραγάδες(!) Τεράστια δήλωση από ένα άντρα στο Reddit! «Νομίζω ότι τα σημάδια από τις ραγάδες τονίζουν τα θηλυκά χαρακτηριστικά τους». (Κι εμείς οι γυναίκες, σκεφτείτε, παθαίνουμε πανικό με την εμφάνισή τους στο σώμα μας)

6-      Οι ψηλές γυναίκες. Ίσως το έχεις παρατηρήσει κι εσύ, οι άντρες «φουσκώνουν» από περηφάνια όταν κυκλοφορούν με μια ψηλή γυναίκα, ακόμα κι αν τους ξεπερνάει σε ύψος. Και στο κρεβάτι το ίδιο …περήφανοι νιώθουν.

7-      Τα κορίτσια που φοράει baseball hats. Αυτό αφορά αποκλειστικά τους άντρες που ελκύονται από τα αγοροκόριτσα.

8-      Οι γυναίκες που φοράνε choker. Ποιος θα το φανταζόταν ότι το κολιέ  που μοιάζει με κολάρο μπορεί να γεννήσει φαντασιώσεις σ’ έναν άντρα! Κι όμως, τους κάνει κάτι σεξουαλικό!

About The Author

4 Σχόλια