Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Γιαγιάς και φυσικά η Finos Film έφτιαξε το καλύτερο βιντεάκια για να τιμήσει τη σημερινή μέρα και τις γιαγιάδες μας!

Στη λεζάντα του βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Γιαγιάς γράφει:

«Του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου», λέει η λαϊκή σοφία. Η αξία της γιαγιάς δεν στριμώχνεται σε «πρέπει» και κανόνες. Eίναι ελεύθερη, αυθόρμητη και απαραίτητη στη ζωή κάθε παιδιού.
Σήμερα, παγκόσμια ημέρα της γιαγιάς, όσοι μπορείτε θυμίστε στην γιαγιά πόσο ξεχωριστή θέση έχει στην καρδιά σας. 👵🏻❤️

Βλέπουμε σκηνές από 19 ταινίες της Φίνος Φιλμ. Μαντέψτε ποιες 😜

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Finos Film (@finosfilm_official)

Κάθε 28 Μαρτίου σηματοδοτείται η 100ή Παγκόσμια Ημέρα της Γιαγιάς, ένα σημαντικό ορόσημο που τιμά τη σοφία, την αγάπη και τη συνεισφορά των γιαγιάδων σε όλο τον κόσμο. Αυτή η γιορτή υπογραμμίζει τον διαρκή ρόλο των γιαγιάδων στις οικογένειες και τις κοινωνίες, αναγνωρίζοντας την ανεκτίμητη συνεισφορά τους στην ανατροφή, την εκπαίδευση και την πολιτιστική μετάδοση μεταξύ των γενεών. Με τα χρόνια, έχει μεγαλώσει για να συμβολίζει τον σεβασμό και τον θαυμασμό για τους μητριάρχες στη ζωή μας, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους μέσω συγκεντρώσεων, δώρων και εγκάρδιων μηνυμάτων. Αυτή η ημέρα χρησιμεύει ως υπενθύμιση της δύναμης, της ανθεκτικότητας και της άνευ όρων αγάπης που παρέχουν οι γιαγιάδες, διαμορφώνοντας τον ιστό των οικογενειών και των κοινοτήτων μας με τη διαχρονική σοφία και φροντίδα τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.