Στην Ελλάδα η αλήθεια είναι ότι έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τον καφέ. Είναι σχεδόν αδιανόητο να μην συνοδεύσει τις πρωινές μας δραστηριότητες ή τις ανέμελες συζητήσεις με τους οικείους μας. Μπορεί να πίνουμε συχνά esspresso, όμως κάποιες γεύσεις συνυφασμένες με την παράδοση δεν ξεπερνιούνται ποτέ.

Ο αυθεντικός, αρωματικός και φρέσκος ελληνικός καφές, ειδικά το χειμώνα, είναι αξεπέραστος. Θα ήταν αδύνατο, λοιπόν, να μη γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ την 1η Οκτωβρίου χωρίς τα Καφεκοπτεία Λουμίδη.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη γιορτάζουν με δώρα

Φέτος, για τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, ο εορτασμός του καφέ ξεκινάει από τις  27/9 κάνοντας δώρο στους καταναλωτές με κάθε αγορά καφέ, ένα  φλιτζάνι ελληνικού με πιατάκι έως και τις 3/10. Επιπλέον, κατά το διάστημα 27/9 – 2/10, σε όλο το Δίκτυο Καταστημάτων «Καφεκοπτεία Λουμίδη» θα διανέμονται κουπόνια, τα οποία θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τους καταναλωτές για να κερδίσουν ένα σακουλάκι ελληνικού.

Για να αποκτήσουν οι καταναλωτές τον καφέ δεν χρειάζεται να έχουν προβεί σε κάποια άλλη αγορά νωρίτερα, αρκεί να έχουν μαζί τους το κουπόνι.

κάθε μέρα ευτυχισμένος

 

Προσφορά -20% σε επιλεγμένους καφέδες

Αποκλειστικά και μόνο για την 1η Οκτωβρίου, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη έχουν ετοιμάσει ακόμα μια έκπληξη για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, προσφέροντας -20% σε επιλεγμένους καφέδες. Βρείτε σε όλα τα καταστήματα αλλά και online στο www.kl.gr εκλεκτές ποικιλίες με ξεχωριστό άρωμα και γιορτάστε μαζί με τα Καφεκοπτεία Λουμίδη την Ημέρα του Καφέ.

Η πλούσια γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει: Φρεσκοκομμένους καφέδες Ελληνικούς, Στιγμιαίους, Αρωματικούς, Espresso, Αρωματικά Ροφήματα, Αφεψήματα, Τσάι, Γλυκά του Κουταλιού, Λουκούμια, Κεράσματα, Βουτήματα & Προτάσεις Δώρων.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη διαθέτουν καταστήματα σε Ομόνοια, Πειραιά, Μαρούσι, Καλλιθέα, Περιστέρι, Αγ. Δημήτριο, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Κατερίνη& Χαλκίδα.

Παράλληλα, για όλο το παραπάνω διάστημα, θα τρέχει εντός των καταστημάτων του Δικτύου και ένας μεγάλος διαγωνισμός, όπου 20 τυχεροί θα κερδίσουν 1 κιλό ελληνικού καφέ της επιλογής τους και ένα μικρό coffee kit.

Διαβάστε επίσης:

Ο στιγμιαίος καφές βελτιώνει τη λειτουργικότητα των αγγείων, σύμφωνα με νέα μελέτη!

Leave a Reply

Your email address will not be published.