Η Πάμελα Άντερσον παντρεύτηκε για πέμπτη φορά. O εκλεκτός της καρδιάς της δεν είναι άλλος από το σωματοφύλακά της. Η 54χρονη γεννημένη στον Καναδά σταρ και ο νέος σύζυγός της ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα κατά τη διάρκεια του lockdown. Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια λιτή τελετή την περίοδο των εορτών, σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες. Το όνομα του συζύγου της είναι Dan Hayhurst και ήταν οικοδόμος σε μια μικρή πόλη του Καναδά. Η ίδια η Πάμελα Άντερσον δηλώνει ενθουσιασμένη: “Είμαι ακριβώς εκεί που έπρεπε να είμαι! Στην αγκαλιά ενός ανθρώπου που με αγαπάει πραγματικά”. Αυτή ήταν η δήλωση της διάσημης σταρ στη DailyMailTV, που εξασφάλισε μια αποκλειστική συνέντευξη. Η ιέρεια του Baywatch μοιράστηκε φωτογραφίες από την τελετή και βίντεο. Απεικονίζεται με ένα λευκό elegant φόρεμα και μακρύ πριγκιπικό πέπλο. Το ζευγάρι πραγματοποίησε ένα λιτό γάμο χωρίς συγγενείς και φίλους. Παντρεύτηκαν στην οικογενειακή ιδιοκτησία της Άντερσον, στην οποία είχαν παντρευτεί και οι γονείς της. Παρά το γεγονός ότι ο κορονοϊός έχει ανατρέψει τα σχέδια για το γαμήλιο ταξίδι, το ζευγάρι δε φαίνεται να ανησυχεί!

Αποχώρησε η Πάμελα Άντερσον από τα social media

Παράλληλα, η Πάμελα Άντερσον αποχαιρέτησε τους 1,2 εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram, τους 1 εκατομμύριο ακόλουθούς της στο Twitter και τους 900.000 στο Facebook. «Αυτή θα είναι η τελευταία μου ανάρτηση» έγραψε το πρώην μοντέλο, ηθοποιός και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων στο τελευταίο της μήνυμα. Όπως εξήγησε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,
«δε με ενδιέφεραν ποτέ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και τώρα που έχω τακτοποιηθεί στη ζωή μου, εμπνέομαι πραγματικά από την ανάγνωση βιβλίων και τη φύση. Είμαι ελεύθερη» συνέχισε.
«Ευχαριστώ για την αγάπη» πρόσθεσε. «Να είστε καλά όλοι! Ας ελπίσουμε ότι θα βρείτε τη δύναμη και την έμπνευση για να ακολουθήσετε τον σκοπό σας και να προσπαθήσετε να μην παρασυρθείτε από τη σπατάλη χρόνου» έγραψε η Πάμελα Άντερσον.