Η αναζήτηση νυφικού δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση. Κάθε γυναίκα ονειρεύεται ένα μοναδικό φόρεμα, που θα την κάνει να νιώθει ξεχωριστή σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της. Οι επιλογές είναι άπειρες. Νυφικά πριγκιπικά, ρομαντικά, boho έρχονται να καλύψουν κάθε διαφορετικό στυλ και επιθυμία. Πως όμως μια γυναίκα καταλήγει στο κατάλληλο ένδυμα γι’ αυτήν; Τα βήματα είναι συγκεκριμένα και τα ακολουθούν πιστά πολλές γενιές γυναικών!

-Έρευνα αγοράς

Ξεκινώντας από μια γρήγορη ματιά στο διαδίκτυο, κάθε γυναίκα μπορεί να βρει νυφικά που της αρέσουν και να αποκτήσει μια πρώτη εικόνα για τα κομμάτια που κυκλοφορούν στην αγορά. Μέσα από τα σχετικά blogs και τα περιοδικά, μπορεί να ανακαλύψει τις νέες τάσεις νυφικών και τις συλλογές γνωστών σχεδιαστών. Όλο και περισσότερες κοπέλες στις μέρες μας επιλέγουν χειροποίητες νυφικές δημιουργίες που επενδύουν στην κομψότητα χωρίς όμως να θυσιάζεται η άνεση.

-Η τιμή του νυφικού

Στην αγορά κυκλοφορούν νυφικά για όλα τα βαλάντια. Κάθε υποψήφια νύφη πρέπει να αποφασίσει ποιο είναι το ποσό που μπορεί να διαθέσει, προκειμένου να εξερευνήσει τις επιλογές της. Η γυναίκα που εκτιμάει τη θηλυκότητά της σε όλες τις εκφάνσεις δε χρειάζεται να ξοδέψει μια περιουσία για να βρει το κατάλληλο νυφικό.

-Προσοχή στο άγχος

Η αναζήτηση ενός νυφικού μπορεί να αποβεί μια διαδικασία που προκαλεί άγχος. Απαιτεί ηρεμία, για να μη γίνουν βιαστικές αγορές που αργότερα θα αποδειχτούν λάθος.

-Επενδύοντας στην άνεση

Σίγουρα η νυφική δημιουργία πρέπει να είναι εντυπωσιακή, όμως δεν πρέπει να υστερεί σε άνεση. Η ημέρα του γάμου είναι κουραστική, γι’ αυτό κάθε νύφη πρέπει να μπορεί να κινηθεί άνετα στο χώρο και να απολαύσει τη στιγμή. Η «σχεδιάστρια των ονείρων», Σταματίνα Μέγκλα λάνσαρε για το 2021 μια συλλογή από χειροποίητες νυφικές δημιουργίες, αντλώντας έμπνευση από τη γυναίκα. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην άνεση. Η συλλογή“La Collection Retrospective”παντρεύει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο το σύγχρονο με το ρετρό. Δαντέλα, μετάξι, διαφάνειες και embellished λεπτομέρειες κεντημένες στο χέρι, κυριαρχούν σε αιθέριες δημιουργίες, που θα μεταμορφώσουν κάθε γυναίκα σε σύγχρονη νεράιδα.

 

-Αξεσουάρ και μαλλιά

Ανάλογα με το στυλ, οι κατάλληλες λεπτομέρειες θα αναδείξουν το νυφικό ακόμα περισσότερο. Κοσμήματα σε χρυσό ή ασημί, κολιέ ή σκουλαρίκια, γάντια ή αλυσίδες στα χέρια, αξεσουάρ στα μαλλιά αποτελούν απαραίτητες προσθήκες για μια παραμυθένια εμφάνιση.