Εν μέσω πανδημίας, μπορεί να έκλεισαν τα αγαπημένα μας καφέ και εστιατόρια, όμως δε σταματήσαμε να πίνουμε κρασί. Ένα ποτήρι μας κρατά σταθερά συντροφιά τις μοναχικές νύχτες της καραντίνας ή συνοδεύει τις βιντεοκλήσεις με τους φίλους μας. Τον τελευταίο χρόνο μάλιστα είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε υψηλότερης ποιότητας οίνους, καθώς τα χρήματα που αποταμιεύσαμε από την απουσία διασκέδασης εκτός σπιτιού, τα “επενδύσαμε” σε ποιοτικές ετικέτες κρασιού. Το κρασί άλλωστε έχει τη δύναμη να μας φέρνει κοντά με τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

«Παράγκα Revolution» από επιλεγμένους αμπελώνες της Βόρειας Ελλάδας

Στο πλαίσιο αυτό, ανακαλύψαμε και μια νέα άφιξη στην αγορά. Μετά από 21 σοδειές επιτυχημένης κυκλοφορίας, το Κτήμα Κυρ-Γιάννη κυκλοφορεί ένα νέο, επετειακό προϊόν, προς τιμήν όλων εκείνων που επιλέγουν την «Παράγκα» όλα αυτά τα χρόνια.

Πρόκειται για το κρασί «Παράγκα Revolution» εσοδείας 2019. Αποτελεί ένα εξαιρετικό blend Syrah και Cabernet Sauvignon, από επιλεγμένους αμπελώνες της Βόρειας Ελλάδας. Μια premium έκδοση που επισφραγίζει τη μακροχρόνια σχέση της «Παράγκας» με τον καταναλωτή.

Με αφορμή την κυκλοφορία της επετειακής έκδοσης, οι άνθρωποι της Κυρ-Γιάννη κάνουν μια αναδρομή στις αναμνήσεις που σχηματίστηκαν 21 χρόνια πριν. Μοιράζονται αυτές τις στιγμές με το οινόφιλο κοινό, με στόχο να μας παρακινήσουν να ανατρέξουμε σε εμπειρίες του παρελθόντος.

Δείτε το video: