Ο γάμος αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου. Δεν έχει σημασία αν η τελετή θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο ή σε κάποιον μαγευτικό προορισμό χιλιόμετρα μακριά. Το σίγουρο είναι ότι το ζευγάρι που αποφασίζει να πραγματοποιήσει το μεγάλο “βήμα” χρειάζεται έναν έμπειρο φωτογράφο, όπως ο Νίκος Αναγνωστόπουλος, για να απαθανατίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ξεκίνημα του κοινού βίου. 

Σε πρώτο “πλάνο” η μοναδικότητα των συναισθημάτων

Πολλά είναι τα ζευγάρια που προχωρούν στην αναζήτηση ενός φωτογράφου με βασικό κριτήριο το κόστος. Στις περισσότερες περιπτώσεις ρίχνουν απλώς μια πρόχειρη ματιά σε παλαιότερες δουλειές. Στην πραγματικότητα όμως αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία, είναι η σύνδεση που θα δημιουργηθεί ανάμεσα στον επαγγελματία και τους μελλόνυμφους.

Έχοντας αυτή την αρχή ως βασικό οδηγό, ο φωτογράφος Νίκος Αναγνωστόπουλος αρνείται να προχωρήσει σε μια απλή “καταγραφή” της τελετής. Προκειμένου να επιτευχθεί το ιδανικό αποτέλεσμα, επιδιώκει να γίνει μέρος του γάμου. Βασικός του στόχος είναι να τραβήξει αυθόρμητες φωτογραφίες, γεμάτες συναισθήματα, μοναδικότητα και παραμυθένια ατμόσφαιρα. Με τον τρόπο αυτό καταφέρνει να αποδώσει με το φακό του την πιο χαρούμενη στιγμή δύο ανθρώπων, χωρίς το ζευγάρι να καταλήξει με άλμπουμ γεμάτα “στημένες” φωτογραφίες. Όπως άλλωστε πιστεύει και ο ίδιος, ο γάμος είναι ένα παραμύθι. Χρέος του είναι να καταφέρει να πει μια όμορφη ιστορία μέσα από τις φωτογραφίες του.

Αξέχαστη εμπειρία γάμου σε ειδυλλιακούς προορισμούς

Η αγάπη του Νίκου Αναγνωστόπουλου για την ανάδειξη των αυθόρμητων συναισθημάτων, τον οδήγησε να ασχοληθεί ιδιαίτερα με το κομμάτι των destination weddings. Πρόκειται για μια κατηγορία γάμου που του δίνει τη δυνατότητα να περάσει περισσότερο χρόνο με το ζευγάρι. Αναπτύσσει έτσι μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους και έχει περισσότερες ευκαιρίες για να απαθανατίσει αληθινές στιγμές. Είναι απίστευτο πόσα ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό πλέον ονειρεύονται να κάνουν τον γάμο τους σε έναν τόπο διαφορετικό από αυτόν της μόνιμης κατοικίας τους. Η επιλογή του προορισμού μπορεί να σχετίζεται με τον τόπο καταγωγής τους ή με ένα μέρος με ιδιαίτερη σημασία για τους ίδιους.

Πρόκειται για μια τάση ιδιαίτερα δημοφιλή στη γενιά των millennials, που επιθυμούν να παντρευτούν σε μαγικές τοποθεσίες όπως τα ελληνικά νησιά με την παρουσία των αγαπημένων τους προσώπων. Ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έχει στο βιογραφικό του πολλές συνεργασίες με ζευγάρια από το εξωτερικό που έζησαν την απόλυτη εμπειρία γάμου σε κάποιο ελληνικό νησί. Ταξιδεύοντας μαζί τους, συμβάλλει με το δικό του τρόπο ώστε ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα για τη νύφη και το γαμπρό.

Λίγα λόγια για το Νίκο Αναγνωστόπουλο

Ο Νίκος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον που η φωτογραφία είχε πάντα θέση, καθώς ο πατέρας ασχολείτο επαγγελματικά με αυτή. Παρόλα αυτά, ο ίδιος ανέπτυξε ιδιαίτερη σχέση με το φακό μετά την ηλικία των 22 ετών. Ολοκλήρωσε πρώτα τις σπουδές του, βρίσκοντας παράλληλα το προσωπικό του στυλ. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε γάμους, βαφτίσεις, πορτραίτα, φωτογραφίσεις μόδας, στην κάλυψη πάσης φύσεως εκδηλώσεων. Από το 2006 έχει ιδρύσει το δικό του πρακτορείο. Είναι μέλος της Ελληνικής Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας.

Μάθετε περισσότερα για το Νίκο Αναγνωστόπουλο στην ιστοσελίδα ή επισκεφτείτε τα social media:

FACEBOOK

INGTAGRAM