Οι προετοιμασίες για την στέψη έχουν ήδη ξεκινήσει στο Buckingham…

Όπως αναφέρει το περιοδικό Globe, το σκάνδαλο με το εξώγαμο του Πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα έχει θορυβήσει την Ελισάβετ που βλέπει τον θρόνο να περνάει σε… ξένα χέρια. Έτσι ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες στα γενέθλιά της πως η απόφαση της είναι οριστική: Παραδίδει στις 30 Αυγούστου το στέμμα στον Πρίγκιπα William.

«Η Ελισάβετ είναι έξαλλη με τον Κάρολο και το έχει ήδη ανακοινώσει πώς ο διάδοχός της θα είναι ο William», ανέφερε χαρακτηριστικά άνθρωπος από το Παλάτι ενώ η ημερομηνία της στέψης μόνο τυχαία δεν είναι.

Στις 30 Αυγούστου του 1996 είχε σκοτωθεί η Πριγκίπισσα Diana σε τροχαίο στο Παρίσι και η Ελισάβετ θέλει να δείξει με τον τρόπο της πως έχει μετανιώσει για όσα έγιναν ανάμεσα σε εκείνη και την «πριγκίπισσα του λαού».

Όσο για τον Κάρολο και την Καμίλα; Το ρεπορτάζ αναφέρει πως έχουν… εξοριστεί από την Ελισάβετ και για τον λόγο αυτό βρίσκονται εδώ και αρκετές εβδομάδες στην Ινδία και το Μπουτάν…

God Save the King…

Kate Middleton and Prince William Named Queen and King: Prince Charles and Camilla Parker-Bowles Replaced Over Love Child?