Οι πασχαλίτσες του Απριλίου καταφθάνουν στο Athens Metro Mall για να προσφέρουν αμέτρητα χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους, με εκπληκτικά παιχνίδια και μοναδικές εκπλήξεις! Από τις 07 έως τις 17 Απριλίου, μπείτε στον Πασχαλινό κόσμο του Athens Metro Mall  … για κάθε στιγμή και απολαύστε τα εορταστικά ψώνια σας, φαγητό & διασκέδαση! Μην ξεχνάτε πως τα καταστήματα του Athens Metro Mall θα παραμείνουν ανοιχτά και την Κυριακή 09 Απριλίου!

Σε ένα άκρως ανοιξιάτικο και χαρούμενο σκηνικό, οι επισκέπτες της ΠΑΣΧΑLAND του Athens Metro Mall θα ζήσουν από κοντά μια ανεπανάληπτη Πασχαλινή εμπειρία! Για ψώνια… με 90 καταστήματα επώνυμων brands μόδας, ομορφιάς, τεχνολογίας και ειδών σπιτιού, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων είναι ο ιδανικός προορισμός για τα πασχαλινά δώρα, τις λαμπάδες, τη διακόσμηση του σπιτιού αλλά και για όλα τα απαραίτητα του Πασχαλινού τραπεζιού!

ΠΑΣΧΑ LAND ΣΤΟ ATHENS METRO MALL
Για διασκέδαση*… για τους μικρούς μας φίλους όπου καθημερινά, οι αγαπημένες Πασχαλίτσες τους υποδέχονται, στο 3ο και 4ο επίπεδο του Athens Metro Mall, σε έναν κόσμο γεμάτο θεατρικά παιχνίδια, παραμύθια, Face Painting, πασχαλινά εργαστήρια κατασκευών, παιχνίδια και…πολύ χορό.

Για φαγητό… με αμέτρητες επιλογές στους χώρους εστίασης που σας περιμένουν από το πρωί ως το βράδυ, με γευστικές, νηστίσιμες και μη, επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας!

*Οι παιδιικές δραστηριότητες της ΠΑΣΧΑLAND του ATHENS METRO MALL θα λειτουργούν καθημερινά από τις 07 έως τις 17 Απριλίου, με δωρεάν είσοδο και συμμετοχή στο 3ο και 4ο επίπεδο του Athens MetroMall!