Εν όψει της νέα σεζόν που έρχεται στο Netflix στις 19 Ιουλίου μαθαίνουμε σημαντικά πραγματάκια για την αγαπημένη μας σειρά που για ακόμα μια φορά θα μας καθηλώσει. Βέβαια, αυτή τη φορά δεν πρόκειται για τα χρήματα, είναι άκρως οικογενειακή υπόθεση. Τι θα δούμε στη νέα σεζόν; Αφού απομακρύνθηκε με το ένα δισεκατομμύριο ευρώ από το Βασιλικό Ισπανικό Νομισματοκοπείο (FNMT), ο Καθηγητής λαμβάνει μια κλήση: ένα από τα μέλη της συμμορίας έχει συλληφθεί. Ο μόνος τρόπος για να τον σώσουν και να προστατέψουν το μυστικό των άλλων, είναι να τους μαζέψουν όλους μαζί και πάλι για να κάνουν μια νέα ληστεία, τη μεγαλύτερη ληστεία που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.

Θες να μάθεις όμως και άλλα πράγματα για τη σειρά;

Το αρχικό πλάνο ήταν η σειρά να έχει μόνο 15 επεισόδια – Όταν μάλιστα έπαιξε στο ισπανικό κανάλι Antena 3 το κάθε επεισόδιο διαρκούσε 70 λεπτά και μετά τα πρώτα 9 έγινε μια παύση μέχρι να ξεκινήσουν τα επόμενα 6. Το Netflix όμως πρότεινε τα επεισόδια να έχουν διάρκεια 45′ κάνοντας έτσι δύο κύκλους με 13 και 9 επεισόδια αντίστοιχα.

Δεν θα μάθουμε ποτέ πως είναι το νομισματοκοπείο της Ισπανίας –  Και αυτό γιατί δεν τους το επέτρεψε το ίδιο το νομισματοκοπείο για αυτό και αποφάσισαν να “ληστέψουν” το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας. Στις εξωτερικές σκηνές λοιπόν που βλέπεις είναι το ΕΣΕ. Παρόλα αυτά αν αναρωτιέσαι για τους εσωτερικούς χώρους να σε ενημερώσω πως έγιναν μέσα σε studio.

Τελικά γιατί Dali; – Η χαρακτηριστική μάσκα του Salvador Dali αλλά και το κόκκινο χρώμα της φόρμας που φοράνε έχουν κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Και ποιος είναι αυτός; Το κόκκινο είναι ένα από τα βασικά χρώματα που χρησιμοποιούσε ο διάσημος ζωγράφος στους πίνακες του, ουσιαστικά πρόκειται για φόρο τιμής στον Ισπανό ζωγράφο.

Τι συμβαίνει με το γέλιο του Denver – Δεν έχω γελάσει περισσότερο στη ζωή μου ακούγοντας κάποιον να γελάει και να μου θυμίζει τον Denver. Αυτό που δεν ξέρεις όμως είναι πως είναι ψεύτικο και έγινε για τις ανάγκες του ρόλου. Όχι, ο γνωστός ηθοποιός δεν γελάει έτσι απλά όποιος και να είχε αυτόν τον ρόλο έπρεπε να μάθει να κάνει αυτό το γέλιο απλώς στον συγκεκριμένο πάει “γάντι”.

Tokyo ή αλλιώς Matilda – Πες μου τώρα πως δεν σου μοιάζει η Tokyo με την Matilda από την ταινία Leon: The Professional να τρελαθώ τελείως. Ναι, είναι γεγονός πως η Úrsula Corberó πήρε έμπνευση από την μικρή τότε Natalie Portman και έδωσε ένα άγριο και σέξι look στον δικό της χαρακτήρα, δεν είναι τυχαίο που όλοι λένε για το πόσο όμορφη είναι.