Το φιλί είναι εκείνο που μας δίνει την πρώτη εντύπωση για τον άνθρωπο που έχουμε απέναντι μας αρέσει πολύ. Ο τρόπος που μας φιλάει δείχνει πολλά και μερικές φορές όλα όσα χρειάζεται να ξέρουμε. Πως φιλάει όμως το κάθε ζώδιο ξεχωριστά;

Κριός: Αυθόρμητος και παρορμητικός από τη φύση του το κριάρι δεν σκέφτεται πολύ τα πράγματα, ούτε όσον αφορά το φιλί του. Γεμάτο πάθος, ενέργεια, έντονο το φιλί ενός Κριού θα σε ξαφνιάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάποιες φορές θα γίνει έως και λίγο κινηματογραφικό.

Ταύρος: Ο αισθησιακός Ταύρος θέλει να παίρνει τον χρόνο του και να τα κάνει όλα με το πάσο του. Το ίδιο κάνει και στο φιλί του. Αργό, αισθησιακό, το φιλί του Ταύρου θα το χαρακτήριζες και ταινία του Αγγελόπουλου. Σίγουρα όμως μια που θα ήθελες να ξαναδείς σε πολλές επαναλήψεις.

Δίδυμος: Έλα μου! Ήρθες να διαβάσεις πως φιλάει ο Δίδυμος; Ούτε ο ίδιος δεν ξέρει. Το χαρακτηριστικό του είναι τα μικρά και γρήγορα φιλιά, τα κάπως πεταχτά και πάντα με όμορφα σχόλια ενδιάμεσα. Μην νευριάσεις αν μιλάει περισσότερο από ότι σε φιλάει. Του αρέσει!

Καρκίνος: Ο ευαίσθητος Καρκίνος γίνεται σούπερ ρομαντικός και στο φιλί του. Στον τρόπο που φυλάει φυλακίζει τα συναισθήματα του. Αν όμως δεν νιώσει τα ίδια και από τον άλλον, παγώνει, κλείνεται και αποχωρεί.

Λέων: Ετοιμάσου για δράμα -με την καλή έννοια-, σκηνές από χολιγουντιανές ταινίες και σκηνικά ωραία! Το φιλί του θα σε παρασύρει και εκεί ακριβώς που θα νομίζεις πως είσαι η Ρόουζ στον Τιτανικό, θα βγάλει το κινητό του να σας τραβήξει selfie. Μην τον αποπάρεις πολύ…

Παρθένος: Δύσκολος στο να συγκεντρώσει τις χιλιάδες σκέψεις που τριγυρίζουν στο μυαλό του ανά λεπτό, θα ζοριστεί να αφοσιωθεί στο φιλί σας. Αφού μπορεί να διακόπτει για να σου μιλάει, να σε ξανα φιλάει και ξανά πάλι. Ωστόσο αν το βρει, θα είναι γλυκό, απαλό και με απαλές κινήσεις.

Ζυγός: Ζει για το ρομάντζο και το φιλί του είναι γεμάτο δεξιοτεχνία και παλιά αγαπημένα κόλπα. Θα σε κρατήσει σφιχτά από τη μέση, θα σε φιλήσει παιχνιδιάρικα στη μύτη, θα σε κοιτάξει στα μάτια και θα σου δαγκώσει τα χείλη εκεί που δεν το περιμένεις.

Σκορπιός: Φίλη, έμπλεξες. Και καλά έκανες. Έντονος, παθιασμένος, εκρηκτικός, έτσι είναι ο Σκορπιός και έτσι ακριβώς είναι και ο τρόπος που σε φιλάει. Θα σε κάνει να βλέπεις αστεράκια ή να νομίζεις πως έχεις μεθύσει λιγουλάκι. Μην αγχωθείς, είναι απλά εκείνος!

Τοξότης: Αυθόρμητος και ήρεμος ο Τοξότης θα σε αγκαλιάσει με απαλές ντελικάτες κινήσεις, θα σε κοιτάξει στα μάτια και θα σε φιλήσει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Απαλά, πιο έντονα, λίγο γρήγορα, με πεταχτά φιλιά στο ενδιάμεσο και εσένα να παρακαλάς να μην σταματήσει.

Αιγόκερως: Σκοπός του να ευχαριστεί, αφού δεν του αρέσει να χάνει και να απογοητεύει, ποτέ! Είναι άνετο αυτό το παιδί και είναι και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Έτσι ακριβώς μοιάζει και το φιλί του! Ενώ έχει το μοναδικό ταλέντο να σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια.

Υδροχόος: Ο φιλικός και απλός Υδροχόος θα σου μιλήσει αρκετά, μετά θα σιωπήσει για κάμποση ώρα και μετά θα σε φιλήσει απαλά, τρυφερά και με μια φυσικότητα απίστευτη. Τα φιλιά του ρέουν φυσικά και σπάνια έχει έντονες εκρήξεις. Η αρμονία άλλωστε είναι το παν.

Ιχθύς: Απίστευτα ρομαντικός το ψαράκι τα δίνει όλα στο φιλί, αφού για εκείνον έχει τεράστια σημασία. Δείχνει οικειότητα, φροντίδα και πολύ συναίσθημα. Ωστόσο επειδή το έχει και ένα μυστήριο να περιμένεις πάθος και να περιμένεις και άλλα…