Οι διακοπές είναι μια περίοδος ευθυμίας, αγάπης και, για κάποιους τυχερούς, φιλιών κάτω από το γκι. Αυτό είναι ένα από τα πολλά έθιμα ή μάλλον ευχές και χριστουγεννιάτικες παραδόσεις σε όλο τον κόσμο.

Η παράδοση του φιλιού με το γκι χρονολογείται από τους Ρωμαίους, αλλά διατηρείται μέχρι σήμερα. Όταν μάλιστα όλο αυτό παρακινείται και από τα άστρα τότε όλα είναι με το μέρος μας για να ζήσουμε την πιο ρομαντική σκηνή από χριστουγεννιάτικη ταινία.

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν και θα έχουν την ευκαιρία να φιληθούν κάτω από το γκι…ή τέλος πάντων, δίπλα στο δέντρο; Με άλλα λόγια, ποια ζώδια θα έχουν εύνοια στα ερωτικά τους αυτά τα Χριστούγεννα;

Ιχθείς: Μια ώρα μόνο για σένα

Πρόκειται να νιώσετε μια έκρηξη αυτοπεποίθησης και αυτό οφείλεται σε όλη την εσωτερική δουλειά που έχετε κάνει. Όσο περισσότερο αντιμετωπίζετε τα συναισθήματά σας, τόσο λιγότερη ανασφάλεια αισθάνεστε και τόσο περισσότερο θέλετε να αγκαλιάσετε τον κόσμο. Αφιερώστε αυτόν τον χρόνο για να δώσετε προτεραιότητα σε ό,τι θέλετε να κάνετε. Όσο περισσότερο επιδιώκετε την αληθινή σας επιθυμία, τόσο περισσότερο θα προσελκύετε το κατάλληλο άτομο που ευθυγραμμίζεται με αυτόν τον τρόπο ζωής. Συνέχισε να εδραιώνεις την ανεξαρτησία σου και να βρίσκεις το κουράγιο να είσαι ο όμορφος εαυτός σου.

Αιγόκερως: Έρχονται απαντήσεις

Αιγόκερε, η ενέργειά σου πρόκειται να γίνει πολύ δυνατή καθώς ο ήλιος μπαίνει στον πλανήτη σου λίγες μόνο μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Αυτό είναι το είδος της ενέργειας που σε γεμίζει ελπίδα και σε κάνει να περπατάς με το κεφάλι ψηλά. Μπορεί έξω να κάνει κρύο, αλλά το φως και η ζεστασιά του ήλιου σας φέρνουν διαύγεια και άνεση. Χρησιμοποιήστε το τέλος αυτού του έτους για να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε άγχος, ώστε να είστε έτοιμοι να δώσετε τον εαυτό σας στο σωστό άτομο τη νέα χρονιά, νιώθοντας σίγουροι για το ποιοι είστε και ποιοι θέλετε να είστε. Μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, καθώς οι σταθμοί του Ερμή θα είναι ανάδρομοι στον Αιγόκερω στις 29 Δεκεμβρίου, μπορεί να λάβετε όλες τις απαντήσεις που αναζητάτε.

Τοξότης: Ζωντανεύει κατά τη διάρκεια των διακοπών

Γεννηθήκατε κατά τη διάρκεια των γιορτών, Τοξότη, οπότε είναι η ώρα να λάμψετε. Ζωντάνεψες κατά τη διάρκεια της σεζόν και τα φώτα της δημοσιότητας είναι όλα για σένα. Μπορεί να μην μοιράζεστε ένα φιλί κάτω από το γκι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει μεγάλη ουρά από πρόθυμους μνηστήρες να το κάνουν. Αυτή τη σεζόν είστε πολύ απασχολημένοι να αξιοποιείτε στο έπακρο κάθε στιγμή, από την παρακολούθηση όλων των αγαπημένων σας κλασικών ταινιών μέχρι να πηγαίνετε σε πάρτι με φίλους ή την  οικογένεια. Σκοπεύετε να κακομάθετε όλους όσους αγαπάτε, ειδικά καθώς ο Δίας, ο πλανήτης της υπερβολής και της τέρψης, σας κυβερνά. Αυτή τη σεζόν εμπνέετε όλους τους γύρω σας με την αίσθηση της περιπέτειας και το κέφι για τους πιο κρύους μήνες. Μόλις τελειώσει η σεζόν, θα μπορείτε να ανακατευθύνετε αυτό το πάθος πίσω στο smooching.