Οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων αποκτούν μεγαλύτερο νόημα όταν τις μοιράζεσαι με ανθρώπους που έχουν ανάγκη από αγάπη και ζεστασιά. Γι’ αυτό η Frezyderm, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη της για τα παιδιά, επισκέφθηκε σπίτια φιλοξενίας και κλινική φροντίδας για να μοιράσει αγάπη και δώρα στα παιδιά που βρίσκονται εκεί.

Ο Άγιος Βασίλης της Frezyderm επισκέφθηκε την Παιδική Στέγη Κυνοσάργους, τον Παιδικό Σταθμό «Οι φίλοι του Παιδιού», το Χαμόγελο του Παιδιού και τα Παιδικά Χωριά «SOS», καθώς και το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών μοιράζοντας πρώτα απ ‘ολα αγάπη στα παιδιά αλλά και προϊόντα παιδικής περιποίησης και πολλά δώρα και παιχνίδια. Ακόμα, στο Χαμόγελο του Παιδιού τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν στιγμές παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς με μια επίσκεψη στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο της Αθήνας Santa Claus Kingdom.

«Η φιλοσοφία και η δέσμευση της Frezyderm είναι να προσφέρει φροντίδα στα παιδιά και την οικογένεια. Πέρα από την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να τους προσφέρουμε χαρά και αγάπη. Στόχος μας και για τα επόμενα χρόνια είναι να είμαστε δίπλα τους έμπρακτα με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης», δήλωσε ο κ. Ιωάννης Αναστασίου, Πρόεδρος & Διευθ. Σύμβουλος της εταιρείας.