Το αστραφτερό χαμόγελο αποτελεί ζητούμενο για άνδρες και γυναίκες, η επίτευξή του όμως δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Η λαμπερή οδοντοστοιχία, σίγουρα, προσθέτει “πόντους” στην εμφάνισή μας. Όμως, όσο μεγαλώνουμε, το χρώμα των δοντιών αλλάζει, καθώς ουσίες όπως ο καφές, το κάπνισμα, το αλκοόλ και τα γλυκά, προκαλούν σταδιακό αποχρωματισμό. Αν θέλεις κι εσύ να επαναφέρεις το λευκό στο σμάλτο των δοντιών σου, πρέπει να επενδύσεις στη σχολαστική φροντίδα, όπως ακριβώς κάνεις και με το δέρμα σου!

Τα βασικά βήματα για ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο

-Βούρτσισμα με τα κατάλληλα προϊόντα

Δε γίνεται να μιλάμε για τέλεια δόντια, όταν παραμελούμε τη στοματική μας υγιεινή. Το καθημερινό βούρτσισμα πρωί και βράδυ με τα σωστά προϊόντα είναι το σημείο από το οποίο ξεκινάμε. Ακόμα κι αν δεν παραμελείς τη στοματική υγιεινή, βεβαιώσου ότι χρησιμοποιείς σωστά την οδοντόβουρτσα, δίνοντας έμφαση στα ούλα. Η χρήση οδοντικού νήματος είναι επίσης απαραίτητη, για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Για να πετύχεις πιο εύκολα το στόχο, προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις μια οδοντόβουρτσα “νέας γενιάς”, όπως η πρωτοποριακή ISSA 3 της FOREO. Πρόκειται για την πρώτη ηχητική οδοντόβουρτσα από σιλικόνη που συνδυάζει φροντίδα 4-σε-1 για δόντια, γλώσσα, ούλα και μάγουλα.

Εξοπλισμένη με μία επαναστατική τεχνολογία που της επιτρέπει να παραμένει φορτισμένη για έως και έναν ολόκληρο χρόνο με μία μόνο φόρτιση, η ολοκαίνουρια ISSA 3 διαθέτει 16 διαφορετικούς T-Sonic παλμούς, προσφέροντας μία πραγματικά εξατομικευμένη και άνετη εμπειρία στο χρήστη. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί η υβριδική κεφαλή από σιλικόνη, ανθεκτική στα βακτήρια, σχεδιασμένη να ακολουθεί το φυσικό σχήμα της στοματικής κοιλότητας.

-Μην αμελείς τις επισκέψεις στον οδοντίατρο

Ο οδοντίατρος είναι αυτός που θα σε καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία. Αν τα δόντια σου δεν έχουν γκρι, κίτρινους ή καφέ λεκέδες, ο ετήσιος καθαρισμός θα σε καλύψει. Μπορείς να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα εφαρμόζοντας μια φορά το χρόνο επαγγελματική λεύκανση.

Στην αγορά κυκλοφορούν και αρκετά  kit λεύκανσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι. Μην υιοθετήσεις αυτή την πρακτική χωρίς να ρωτήσεις τον οδοντίατρό σου. Τα προϊόντα που χρησιμοποιείς πρέπει να είναι αποτελεσματικά και να είσαι σίγουρη για την ποιότητά τους.

-Λεύκανση με laser

Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις τη λεύκανση με laser. Είναι η μέθοδος κατά την οποία απομακρύνονται οι χρωστικές ουσίες από τα αποχρωματισμένα δόντια, χρησιμοποιώντας ένα λευκαντικό παράγοντα και τη δέσμη φωτός laser. Έχει θεαματικά αποτελέσματα και γίνεται μόνο σε ιατρικό χώρο.

Διαβάστε επίσης: Lipgloss: Μάθε τα πάντα για το αγαπημένο σου προϊόν | Thats Life. Life as it is!