Κάθε γυναίκα έχει στη ντουλάπα της ένα τζιν παντελόνι που δε το αποχωρίζεται. Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελούν μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές που είναι πάντα στη μόδα. Ένα denim είναι άνετο, μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και συνδυάζεται σχεδόν με τα πάντα. Συχνά όμως είναι δύσκολο να βρούμε πιο είναι το σωστό τζιν παντελόνι για μας, ειδικά αν έχουμε λίγα παραπάνω κιλά. Επειδή όμως ήρθε η Άνοιξη και πολλές γυναίκες βρίσκονται σε αναζήτηση του νέου τους αγαπημένου παντελονιού, δες στη συνέχεια ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει το denim παντελόνι που θα αγοράσεις φέτος.

-Ρούχα “φιλικά” προς το περιβάλλον

Αυτή τη στιγμή η παγκόσμια μόδα δημιουργεί συνέργειες και δουλεύει προς μια κοινή κατεύθυνση. Αυτή της βιωσιμότητας των τεχνολογιών και των καινοτόμων ιδεών που σέβονται το περιβάλλον. Στην αγορά θα βρεις σχέδια και υλικά φιλικά προς το περιβάλλον που θα σου εξασφαλίσουν τέλειες εμφανίσεις κάνοντας πιο “πράσινες'” επιλογές. Η εταιρεία Parabita για παράδειγμα έκανε τη δική της αρχή πάνω στις τεχνολογίες που είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Φέτος την Άνοιξη αφαιρεί τα μεταλλικά στοιχεία που δεν είναι απαραίτητα από τα ρούχα της Denim Συλλογής της για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021. Με τον τρόπο αυτό είναι πιο ευκολά ανακυκλώσιμα.

-Ποιότητα και τέλεια εφαρμογή

Τα denim παραμένουν πολλά χρόνια στη ντουλάπα μας. Γι’ αυτό αν είναι να επενδύσεις σε κάποιο ρούχο λίγα παραπάνω χρήματα, αυτό ας είναι ένα καλό παντελόνι. Στη Denim Collection SS21 της Parabita οι νέες τεχνικές επεξεργασίας προσδίδουν Vintage αισθητική και ενισχύουν την ποιότητα και την τέλεια εφαρμογή για τις οποίες η Parabita έχει εδραιωθεί στο χώρο της Ελληνικής Plus Size Μόδας.

-Μη βασίζεσαι αποκλειστικά στα trends

Κάθε σεζόν έχει τα δικά της trends. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τα ακολουθήσεις κατά γράμμα. Αν έχεις κάποια παραπάνω κιλά, διάλεξε ένα denim που να κολακεύει τη δική σου σιλουέτα. Αγνόησε τις τάσεις και επίλεξε το κατάλληλο ρούχο που δείχνει κολακευτικό επάνω σου.

-Προσοχή στο νούμερο

Ένα τζιν παντελόνι φοριέται σχεδόν καθημερινά. Να έχεις υπόψη ότι θα “ανοίξει” με τον καιρό. Όταν είναι υπερβολικά άνετο την πρώτη φορά που το δοκιμάζεις, αυτό δε σημαίνει ότι είναι το σωστό νούμερο για το σώμα σου. Σκέψου ότι είναι φυσιολογικό να σε πιέζει ελαφρώς σε κάποια σημεία στην αρχή. Στη συνέχεια όμως θα προσαρμοστεί στο σώμα σου και δε θα έχεις πρόβλημα.

-Διάλεξε σκούρα χρώματα

Τα πιο σκούρα χρώματα αδυνατίζουν σημεία του σώματος όπως οι γοφοί, τα οπίσθια και η περιφέρεια. Αντίθετα τα έντονα χρώματα και τα ξεβαμμένα προσθέτουν όγκο στην σιλουέτα.