Ο μάρσιπος αποτελεί μια από τις σημαντικότερες ίσως αγορές που θα πραγματοποιήσει ένας γονιός το πρώτο διάστημα με το νέο μέλος της οικογενείας. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που δίνει αφ’ ενός ελευθερία κινήσεων και αφ’ετέρου στηρίζει με ασφάλεια τον αυχένα και τη σπονδυλική στήλη του μωρού. Στην αγορά θα βρεις αρκετές επιλογές προϊόντων, για να διαλέξεις ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου. Απαιτείται όμως ιδιαίτερη προσοχή, για να μη μετανιώσεις αργότερα για την αγορά που πραγματοποίησες.

Επισκέψου το σωστό κατάστημα

Ο πρώτος κανόνας για να αγοράσεις το σωστό μάρσιπο είναι να επισκεφτείς ένα αξιόπιστο κατάστημα που εξειδικεύεται στο αντικείμενο. Τα καταστήματα Τρίκυκλο δραστηριοποιούνται στην αγορά βρεφικών και παιδικών ειδών παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και είναι σε θέση να δώσουν πρακτικές λύσεις στους νέους γονείς. Μια επίσκεψη στο online κατάστημα Trikiklo.com μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των βρεφών και των μικρών παιδιών, ενώ στα φυσικά καταστήματα “Τρίκυκλο” σε Χαλάνδρι, Αργυρούπολη και Καβάλα θα βρεις μια μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων για τη βόλτα, το σπίτι, το παιδικό δωμάτιο και το παιχνίδι.

Επίλεξε ένα αξιόπιστο brand

Όταν αναζητάμε μάρσιπο ή ριλάξ για το μωρό σε πρώτο “πλάνο” μπαίνει πάντα η ασφάλεια. Διάλεξε προσεκτικά τα προϊόντα και φρόντισε να φέρουν τη “σφραγίδα” αξιόπιστων brands όπως η BabyBjörn. Έτσι θα γνωρίζεις ότι τα προϊόντα είναι ασφαλή, εύχρηστα και αναπτύσσονται σε συνεργασία με εξειδικευμένους εκπροσώπους της ιατρικής κοινότητας. Είναι χαρακτηριστικό ότι όλα τα υφάσματα στα προϊόντα της BabyBjörn είναι πιστοποιημένα, δεν περιέχουν βλαβερές για το μωρό ουσίες, πλένονται στο πλυντήριο και καθαρίζονται εύκολα.

Διάλεξε ένα προϊόν όχι μόνο εύχρηστο αλλά και όμορφο

Πολλές φορές οι νέοι γονείς επιλέγουν ένα μάρσιπο για να κάνουν απλά… τη δουλειά τους. Δε σκέφτονται όμως ότι πρόκειται για ένα αξεσουάρ που θα χρησιμοποιούν συνεχώς, γι’ αυτό καλό θα είναι το σχέδιο του να είναι ξεχωριστό. Η BabyBjörn λάνσαρε πρόσφατα το νέο σχέδιο Landscape εμπνευσμένο από τη Μητέρα Φύση. Με την σκανδιναβική φύση ως κύρια πηγή έμπνευσης, η εταιρεία δημιούργησε ένα pattern εμπνευσμένο από το τοπίο που την περιβάλλει. Το Landscape είναι σχεδιασμένο με το χέρι από κομμάτια τεμαχισμένου χαρτιού, δίνοντας σε κάθε προϊόν ιδιαίτερη εμφάνιση, γεγονός που το καθιστά μοναδικό για τη BabyBjörn.

Φρόντισε ο μάρσιπος να είναι ευκολοφόρετος

Στη σειρά BabyBjörn Landscape θα βρεις το μάρσιπο BabyBjörn Baby Carrier Mini. Πρόκειται για ένα μικρό και εύχρηστο μάρσιππο σε βαμβακερό ύφασμα για νεογέννητα έως και το πρώτο τους έτος, που είναι ευκολοφόρετος και έχει δύο μπροστινές θέσεις μεταφοράς.

Συνδύασε το μάρσιπο με το κατάλληλο ριλάξ

Εκτός από το μάρσιπο, στη σειρά BabyBjörn Landscape θα βρεις και το άνετο ριλάξ Bouncer Bliss. Εκεί μπορεί να παίζει και να ξεκουράζεται το μωρό, δίνοντας στον γονέα την ευκαιρία να κάνει ντους ή να προετοιμάσει ένα γεύμα. Οι κινήσεις του ίδιου του μωρού δημιουργούν ένα φυσικό λίκνισμα, οπότε δεν χρειάζονται μπαταρίες. Είναι ελαφρύ και αναδιπλώνεται, οπότε είναι εύκολο να μεταφερθεί.

Μάθετε περισσότερα εδώ