Εν μέσω πανδημίας οι online αγορές μπήκαν στην καθημερινότητά μας. Όλοι, λίγο πολύ, κάτι ψωνίσαμε αυτούς τους μήνες που ήμασταν κλεισμένοι στο σπίτι. Ιδιαίτερα οι γυναίκες, ψάχνουμε με τις ώρες ρούχα στα ηλεκτρονικά καταστήματα. Η διαδικασία είναι αρκετά διασκεδαστική, καθώς στην οθόνη του tablet είναι πιο εύκολο να δούμε αν κάτι μας αρέσει. Το πρόβλημα προκύπτει όταν πρέπει να επιλέξουμε νούμερο. Πολλές φορές παραγγέλνουμε κάτι που νομίζουμε ότι είναι στα μέτρα μας. Παρόλα αυτά, όταν το πακέτο φτάνει στην πόρτα μας, συνειδητοποιούμε ότι πρέπει να το αλλάξουμε!

Το Fit Finder βρίσκει για σένα το σωστό νούμερο

Αυτό όμως είναι κάτι που αλλάζει! To Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα αθλητικών ειδών cosmossport.gr, φέρνει τη νέα υπηρεσία Fit Finder. Πρόκειται για ένα έξυπνο σύμβουλο μεγεθών, που μας απαλλάσσει από τη δυσκολία να βρούμε το σωστό νούμερο. Το Fit Finder έρχεται για να βοηθήσει στην ιδανική εφαρμογή αθλητικών ρούχων και παπουτσιών κατά την online παραγγελία. Το μυστικό είναι ότι αξιοποιεί την τεχνολογία μηχανικής εκμάθησης. Η νέα υπηρεσία που λανσάρουν τα Cosmos Sport, είναι αποτέλεσμα της αποκλειστικής συνεργασίας με την εταιρεία Fit Analytics στην Ελλάδα, την οποία χρησιμοποιούν κορυφαία Fashion Brands παγκοσμίως. Μπορείς να δοκιμάσεις τη νέα υπηρεσία εδώ.

Τα Cosmos Sport απαντώντας στην ανάγκη του καταναλωτή για ιδανική εφαρμογή αθλητικών ρούχων και υποδημάτων σε κάθε αγορά, αλλάζει τον τρόπο που ο καταναλωτής επιλέγει το νούμερο του. Ο καταναλωτής μπορεί σε λίγα δευτερόλεπτα να συμπληρώσει προσωπικές πληροφορίες (ύψος, βάρος, ηλικία κ.λπ.), τις οποίες το Size Finder συγκρίνει αυτόματα με εκείνες άλλων αγοραστών, ώστε να προτείνει με ακρίβεια μέγεθος ανά μάρκα.

Δείτε το video για περισσότερες πληροφορίες:

Η Cosmos Sport είναι μια ελληνική αλυσίδα πώλησης επώνυμων αθλητικών ειδών. Ιδρύθηκε το 1982. Tο πρώτο ομώνυμο κατάστημα λειτούργησε στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης, ενώ σήμερα αριθμεί, σε όλη τη χώρα, 46 φυσικά καταστήματα, τέσσερις εμπορικές επωνυμίες – Cosmos Sport, Sneaker10, SPORTS FACTORY, το ΝΕΟ μπασκετικό κατάστημα Slam Dunk – και τα αντίστοιχα πρωτοπόρα ηλεκτρονικά καταστήματά τους  (www.cosmossport.grwww.sneaker10.grwww.sportsfactory.grwww.slamdunk.gr) με πάνω από 600 εργαζόμενους.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο footwear, bags & accessories κατάστημα Tommy Hilfiger της Ελλάδας, είναι γεγονός!