Η διαδικασία προετοιμασίας ενός ιδανικού hair styling διαφέρει ανάλογα την εμπειρία και τον τύπο μαλλιών καθεμίας μας. Ωστόσο, αν δεν είσαι επαγγελματίας κομμώτρια ένα είναι το σίγουρο: ακόμα και το πιο απλό χτένισμα, θα χρειαστεί έναν σεβαστό χρόνο εκτέλεσης. Το νέο  ghd max υπόσχεται να μας βοηθήσει να μεταμορφώσουμε το  το look  μας με ελάχιστη προσπάθεια και στο μισό συνολικό χρόνο από ότι συνήθως.

Είναι ιδανικό για μακριά, χοντρά ή κυματιστά μαλλιά και εξασφαλίζει έως 2 φορές λιγότερο φριζάρισμα, μειώνοντας το σπάσιμο των μαλλιών** και διασφαλίζοντας 80% περισσότερη λάμψη. Και όλα αυτά στο μισό χρόνο!**

Το new entry στην πολυβραβευμένη σειρά των styler ghd διαθέτει πιο φαρδιές πλάκες για ένα styling πιο γρήγορο από ποτέ. Οι φαρδιές πλάκες του ghd max – με 70% μεγαλύτερη επιφάνεια* από τα κοινά  styler – μπορούν να χτενίζουν ακόμη περισσότερα μαλλιά σε κάθε πέρασμα.

Επίσης, το styler ghd max διαθέτει dual-zone ceramic technology, μια προηγμένη τεχνολογία και ένα δοκιμασμένο σύστημα θέρμανσης που παρακολουθεί συνεχώς την ιδανική θερμοκρασία styling των 185°C και στις δύο πλάκες. Πρόσφατα, ο  Adam Reed, Global Hair Ambassador της ghd, δήλωσε: «Το styler ghd max είναι η δική μου επιλογή όταν θέλω γρήγορο και αποτελεσματικό styling στα παρασκήνια. Ένα μόνο πέρασμα και τα μαλλιά γίνονται τέλεια. Χρησιμοποιώ πάντα το ghd max για γρήγορο styling και ίσιωμα».

Το νέο styler ghd max ( €219) θα διατίθεται στα καλύτερα κομμωτήρια και στο site https://www.ghdhair.com/gr

*********

*σε σχέση με το ghd original. **Στις 20 Ιουλίου. Το 80% από 140 καταναλώτριες δηλώνει ότι συμφωνεί σε σχέση με το δικό τους styler. *** 20 Ιουλίου.  Το 91% από 80 καταναλώτριες συμφωνεί ότι τα μαλλιά ισιώνουν αμέσως και το 88% ότι τα μαλλιά φαίνονται πιο δυνατά. Τεχνική δοκιμή εργαστηρίου για φριζαρισμένα μαλλιά σε σχέση με μαλλιά που στεγνώνουν με φυσικό τρόπο. ++ τεχνική δοκιμή εργαστηρίου σε καστανά μαλλιά, σε σύγκριση με τα μαλλιά που στεγνώνουν με φυσικό τρόπο.