Αγόρασες ένα φοβερό μπλουζάκι που σου ταιριάζει γάντι. Λογικό είναι να θες να το κρατήσεις σε καλή κατάσταση για όσο περισσότερο μπορείς. Πρέπει λοιπόν να προσέχεις πως πλένεις τα ρούχα σου για να μην τα καταστρέψεις. Σίγουρα δεν θες όταν το βγάλεις απ’ το πλυντήριο να είναι άλλο χρώμα, ή ακόμα και άλλο νούμερο. Ακολούθησε τις συμβουλές μας για να διατηρήσεις τα ρούχα σου για περισσότερο.

Πρόσεχε πόσο συχνά πλένεις τα ρούχα σου. Ναι το καταλαβαίνουμε ότι θες να είναι καθαρά και μυρωδάτα αλλά με το πλύσιμο, χάνουν σιγά σιγά το χρώμα τους. Αν δεν τα έχεις φορέσει πολύ ή αν δεν έχουν λερωθεί, δοκίμασε να τα αερίσεις μόνο.

Screen-Shot-2014-10-16-at-8.36.57-PM1

Όταν ετοιμάζεσαι να βάλεις πλυντήριο, διάβασε προσεκτικά τις ετικέτες στα ρούχα σου, και εννοείται χώρισέ τα ανάλογα με το χρώμα και το ύφασμα. Κάποια χρειάζονται κρύο νερό, ή δεν πρέπει να περάσουν από τον κύκλο στιψίματος. Πρόσεχε λοιπόν και μην κόβεις τις ταμπελίτσες από τα ρούχα γιατί δεν θα θυμάσαι για το καθένα ξεχωριστά.

print-care-label-1170x780

Μην αποθηκεύεις τα ρούχα σου άπλυτα. Πάντα να τα πλένεις, όπου κι αν έχεις σκοπό να τα αποθηκεύσεις. Σκόνη, δυνατές μυρωδιές, άρωμα ή καπνός, μπορεί να καταστρέψουν τα ρούχα σου μέχρι να θελήσεις να τα ξαναβάλεις.

Εμείς για να διατηρήσουμε τα ρούχα μας καθαρά, πριν κατεβάσουμε τα καλοκαιρινά τα πλύναμε με το νέο υγρό απορρυπαντικό Neomat Gel Eco XXL 60 μεζούρες που καθαρίζει τέλεια τα ρούχα, και συμφέρει, αφού έρχεται σε XXL συσκευασία. Με την ενισχυμένη του σύνθεση εξασφαλίζει αποτελεσματική αφαίρεση των δύσκολων λεκέδων, διατήρηση της φωτεινότητας των χρωματιστών, αλλά και λευκών ρούχων και μοναδικό άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί! Τα δύο υπέροχα αρώματα θα σε ενθουσιάσουν. Κλασικό και άρωμα άγριο τριαντάφυλλο για υπέροχη φρεσκάδα.

ecorose60xxl (Medium) ecoblue60XXl (Medium)