Σε αντίθεση με το δέρμα των ενηλίκων, το παιδικό δέρμα δεν έχει «δυνατές» άμυνες κάτω από τον ήλιο. Αν είσαι μητέρα, γνωρίζεις ότι τα παιδιά είναι πολύ πιο ευάλωτα απέναντι στα ηλιακά εγκαύματα. Παρουσιάζουν επίσης αυξημένο κίνδυνο να εμφανίσουν μελλοντικές δερματικές παθήσεις. Για το λόγο αυτό, όσο ο υδράργυρος ανεβαίνει, γίνεται επιτακτική η ανάγκη να εξασφαλίσουμε την προστασία τους από τη βλαβερή ακτινοβολία. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να χαρούν με ασφάλεια τις καλοκαιρινές αποδράσεις στην παραλία. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία λειτουργεί αθροιστικά. Απ’ όσο πιο νωρίς και σε όσο πιο μεγάλο βαθμό έχει εκτεθεί ένα παιδί στον ήλιο, τόσο πιο πολύ αυξάνονται οι πιθανότητες να εμφανίσει ακόμη και αργότερα, ως ενήλικας, δερματικά προβλήματα που συνδέονται με την εκτεταμένη ηλιοέκθεση.

Λύσεις ηλιοπροστασίας για χαρούμενα παιδιά στην παραλία

Η ελληνική εταιρεία FREZYDERM δίνει στο καλοκαίρι την αίσθηση ανεμελιάς που του αξίζει. Προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις ηλιοπροστασίας για παιδιά και μεγάλους, καλύπτοντας κάθε ανάγκη. Προκειμένου να προστατεύσεις τα παιδιά σου αυτό το καλοκαίρι, ιδανική πρόταση αποτελεί το αντηλιακό KIDS SUN CARE WET SKIN SPRAY SPF 50+.

Το προϊόν θα αποτελέσει ένα ιδανικό σύμμαχο σε παραλίες, πισίνες, βόλτες… όπου και αν εντοπίσει ο ήλιος τα παιδιά αυτό το καλοκαίρι! Θα τα βρει προστατευμένα και… καθόλου ενοχλημένα. Το παιδικό αντηλιακό spray πολύ υψηλής προστασίας ψεκάζεται απευθείας και σε βρεγμένο δέρμα, χωρίς να διακοπούν το παιχνίδι ή τα σπορ για σκούπισμα με την πετσέτα.

Ακόμη και στην περίπτωση που φυσάει πολύ, μπορείς να ψεκάσεις το δέρμα στοχευμένα και εύκολα. Δεν αφήνει λευκά ίχνη, αφού έχει διάφανη, λεπτόρρευστη σύνθεση. Είναι κατάλληλο για παιδιά φωτοευαίσθητα δέρματα, ενώ δεν περιέχει οινόπνευμα και χρώμα.

Μια εναλλακτική πρόταση για όλη την οικογένεια αποτελεί το αντηλιακό SEA SIDE DRY MIST SPF 50+.

Είναι μια εύκολη και πρακτική λύση αντηλιακού για μικρούς και μεγάλους. Το αντηλιακό ξηρό λάδι σε μορφή mist αφενός προσφέρει πολύ υψηλή ηλιοπροστασία. Αφετέρου διαθέτει άριστη εργονομία, καθώς ψεκάζεται και σε βρεγμένο δέρμα με ομοιόμορφη συνεχή ροή χάρη στην πρακτική του βαλβίδα. Καλύπτει τις ανάγκες πολύ υψηλής ηλιοπροστασίας όλης της οικογένειας. Είναι ιδανικό για παιδιά και εφήβους και κυκλοφορεί σε καινοτόμο airless συσκευασία.

 

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: Λιπαρότητα και ερεθισμοί; Προστάτευσε την επιδερμίδα σου από τη μάσκα με τη βοήθεια της FREZYDERM | Thats Life. Life as it is!