Δυστυχώς στην πλειοψηφία των σχέσεων ενώ ξεκινούν μέσα στις αγάπες, τις υποσχέσεις και τα λουλούδια έρχεται σε ανύποπτο χρόνο ο κορεσμός ,  η ρουτίνα και τα προβλήματα με αποτέλεσμα να έρχεται και η απιστία. Αυτό που συνήθως συμβαίνει είναι ο άντρας να παίζει δεξιά και αριστερά και να μην το παραδέχεται μένοντας συνήθως στο γάμο ενώ η γυναίκα αν στην αντίστοιχη περίπτωση κάνει το ίδιο υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να φύγει και από το γάμο.

Όταν δεν τίθεται ζήτημα γάμου και ξεκινούν οι απιστίες καλό θα ήταν να μη δίνουμε ευκαιρίες καθώς αν συμβεί μια φορά θα ξαναγίνει.  Όταν μια σχέση μπάζει νερά είναι δύσκολο να πετάξεις τα απόνερα και να μην υπάρξουν πληγές.

Πώς θα το καταλάβεις:

Αυξημένες ή μειωμένες σεξουαλικές ορέξεις: Προφανώς ή θέλει να σου ρίξει στάχτη στα μάτια και προσπαθεί να σε πείσει πως σε αγαπά και σε ποθεί το ίδιο δυνατά ή αλλού τρώει αλλού πίνει και αλλού πάει και το δίνει.

Μεγάλες αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση: Ξαφνικά χάνει βάρος, πάει γυμναστήριο, αλλάζει κούρεμα και αγοράσει νέα ρούχα.

Έχει αλλάξει η συμπεριφορά του: Γίνεται αδιάφορος και είναι απών σε όσα σου συμβαίνουν. Σου μιλάει απότομα, δεν έχει χρόνο να σε δει και όταν σε βλέπει τελικά μένεις με ένα κενό μέσα σου. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις (στο γάμο) που ξαφνικά γίνεται πιο περιποιητικός, κάνοντας ακριβά δώρα για να σου ρίξει  στάχτη στα μάτια.

Κλείνει το κινητό του όταν είστε μαζί  ή το έχει συνεχώς μαζί του έχοντας αλλάξει το κωδικό: Φως φανάρι κάτι κρύβει.

Κάνει υπερωρίες ή απέκτησε φίλους από το πουθενά με χιλιάδες προβλήματα: Τι δεν καταλαβαίνεις;

 

 

About The Author