Η απόλαυση που ξεκινάει την ημέρα έχει όνομα, μοναδική γεύση και υπέροχο άρωμα. Ο espresso είναι η καθημερινή συνήθεια που λατρεύουμε και γι’ αυτό μας αρέσει να πειραματιζόμαστε δοκιμάζοντας νέες ποικιλίες και συνδυασμούς. Αυτή την περίοδο έχουμε κολλήσει με τη νέα σειρά L’OR Origins με πέντε διαφορετικές ποικιλίες από διάφορες περιοχές του κόσμου. Κάθε ποικιλία έχει τη δική της ιδιαιτερότητα και τα δικά της ξεχωριστά αρώματα και εντάσεις. Ο L’OR Colombia είναι πολυδιάστατος, οξύς και μυστηριώδης και παράγεται από τους πιο εκλεκτούς κόκκους Arabica από τις Άνδεις της Κολομβίας, με ένταση 8.

Από την Papua New Guinea, με ιδιαίτερη, φρουτώδη γεύση και μαγευτικό άρωμα ξύλου, η ποικιλία αυτή προέρχεται από το υγρό κλίμα των εύφορων ηφαιστειακών περιοχών και έχει ένταση 7. Ο espresso με προέλευση από το Χουεχουετενάνγκο της Γουατεμάλα είναι κομψός, φρέσκος και αρωματικός, με νότες μήλου και εσπεριδοειδών. επίσης σε ένταση 7.

Με αφετηρία τη ζούγκλα της Σουμάτρα στην Ινδονησία, αυτή η ποικιλία espresso με τις λεπτές νότες από σκούρο κακάο και ξύλο κέδρου, έχει ένταση 9, γεμάτο σώμα και επίγευση γλυκόριζας που διαρκεί. Η ιστορία όμως της δυνατότερης σε ένταση ποικιλίας – ένταση 10 – ξεκινά από τους λόφους της νότιας Ινδίας με ζωηρές και φρουτώδεις νότες που ξυπνούν συναρπαστικά και τολμηρά αρώματα.

Εσάς ποια είναι η αγαπημένη σας;