Έχετε πάει ποτέ σε ένα πρώτο ραντεβού που ήταν τόσο άβολο, που θα θέλατε να εξαφανιστείτε; Λοιπόν, φανταστείτε ότι πηγαίνετε σε ένα πρώτο ραντεβού με κάποιον του οποίου το ζώδιο ενσωματώνει όλα τα πιο άβολα και περίεργα χαρακτηριστικά που μπορείτε να φανταστείτε. Ακολουθεί μια σύνοψη του πώς μπορεί να είναι να βγαίνεις σε ένα πρώτο ραντεβού με κάθε ζώδιο:

Κριός

Ένας Κριός είναι σίγουρος, φιλόδοξος και πάντα ψάχνει για μια πρόκληση. Σε ένα πρώτο ραντεβού, μπορεί να σας προκαλέσουν σε ένα παιχνίδι μπιλιάρδου ή να προσπαθήσουν να σας εντυπωσιάσουν με τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους. Αλλά προσέξτε – το ανταγωνιστικό τους πνεύμα μπορεί μερικές φορές να βρίσκεται στο κόκκινο όριο με την επιθετικότητα.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι αισθησιακός, αξιόπιστος και απολαμβάνει τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Μπορεί να σας πάνε σε ένα φανταχτερό εστιατόριο ή να σας μαγειρέψουν ένα γκουρμέ γεύμα στο σπίτι. Αλλά να είστε προετοιμασμένοι για μερικές αμήχανες σιωπές – οι Ταύροι μπορεί να αργήσουν να ανοιχτούν και να αποκαλύψουν τα αληθινά τους συναισθήματα.

Δίδυμοι

Ένας Δίδυμος είναι περίεργος, πνευματώδης και πάντα αναζητά κάτι νέο και συναρπαστικό. Μπορεί να σας μεταφέρουν σε ένα ιδιόμορφο μπαρ ή μουσείο και να σας γοητεύσουν με την ατελείωτη ροή θεμάτων για κουβέντα. Αλλά προσέξτε – οι Δίδυμοι μπορεί να είναι επιθετικοί και αναποφάσιστοι και μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε ότι δεν τους γνωρίζετε πραγματικά καθόλου.

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος είναι ευαίσθητος, φροντίζει και εκτιμά τη συναισθηματική σύνδεση πάνω από όλα. Μπορεί να σας μαγειρέψουν ένα σπιτικό γεύμα ή να σας πάνε σε μια ρομαντική βόλτα δίπλα στη θάλασσα. Αλλά προσέξτε – οι Καρκίνοι μπορεί να είναι κολλητοί και συναισθηματικοί και μπορεί να αποκαλύψουν τις βαθύτερες ανασφάλειές τους κάπως νωρίς.

Λέων

Ένας Λέων είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση, χαρισματικός και πάντα η ζωή του ένα πάρτι. Μπορεί να σας πάνε σε ένα φανταχτερό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ή σε μια συναυλία και να σας θαμπώσουν με το χάρισμα και τη γοητεία τους. Αλλά να είστε προετοιμασμένοι να μοιραστείτε τα φώτα της δημοσιότητας – οι Λέοντες αγαπούν την προσοχή και μπορεί να τα προσελκύουν όλα για τον εαυτό τους.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι πρακτικός, αναλυτικός και πάντα προσπαθεί για την τελειότητα. Μπορεί να σας πάνε σε μια πεζοπορία ή σε ένα βιβλιοπωλείο και να σας εντυπωσιάσουν με τις γνώσεις και την προσοχή τους στη λεπτομέρεια. Αλλά προσέξτε – οι Παρθένοι μπορεί να είναι επικριτικοί και επιλεκτικοί και μπορεί να σας τρελάνουν με την τελειομανία τους.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι γοητευτικός, διπλωματικός και πάντα προσπαθεί για ισορροπία και αρμονία. Μπορεί να σας μεταφέρουν σε μια γκαλερί τέχνης ή σε ένα φανταχτερό εστιατόριο και να σας θαμπώσουν με τη γοητεία και το καλό τους γούστο. Αλλά προσέξτε – οι Ζυγοί μπορεί να είναι αναποφάσιστοι και αρέσουν με αποτέλεσμα ίσως να δυσκολεύονται να λάβουν αποφάσεις ή να διεκδικήσουν τις δικές τους προτιμήσεις.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι έντονος, παθιασμένος και πάντα αναζητά βαθύτερες συναισθηματικές συνδέσεις. Μπορεί να σας πάνε σε μια ρομαντική βόλτα στην παραλία ή σε ένα δείπνο υπό το φως των κεριών και να σας κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τις βαθύτερες επιθυμίες και τους φόβους σας. Αλλά προσέξτε – οι Σκορπιοί μπορεί να είναι ελεγκτικοί και ζηλιάρηδες και μπορεί να προσπαθήσουν να σας χειραγωγήσουν ή να σας εξουσιάσουν.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι περιπετειώδης, αυθόρμητος και πάντα αναζητά νέες εμπειρίες. Μπορεί να σας πάνε σε ένα ταξίδι κάμπινγκ ή σε μια ξένη χώρα και να σας θαμπώσουν με την αίσθηση της περιπέτειας και του ενθουσιασμού τους. Αλλά προσέξτε – οι Τοξότες μπορεί να είναι φοβικοί για τη δέσμευση και μπορεί να μη θέλουν καθόλου την δέσμευση.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι πειθαρχημένος, υπεύθυνος και προσπαθεί πάντα για επιτυχία. Μπορεί να σας πάνε ακόμα και σε μια επαγγελματική συνάντηση ή μια εκδήλωση δικτύωσης και να σας εντυπωσιάσουν με τη φιλοδοξία και την ορμή τους. Αλλά προσέξτε – οι Αιγόκεροι μπορεί να είναι εργασιομανείς και μπορεί να δυσκολεύονται να αφήσουν την επιφυλακή τους και να χαλαρώσουν.

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος είναι αντισυμβατικός, ανεξάρτητος και πάντα αμφισβητεί το status quo. Μπορεί να σας πάνε σε μια διαμαρτυρία ή σε μια ριζοσπαστική παράσταση τέχνης. Θα θέλει να εμπλακεί σε βαθιές συζητήσεις για τη φιλοσοφία και την κοινωνική δικαιοσύνη. Αλλά να είστε προετοιμασμένοι για κάποια απρόβλεπτη συμπεριφορά – Οι Υδροχόοι μπορεί να είναι εκκεντρικοί και απρόβλεπτοι και μπορεί να σας εκπλήξουν με τις ασυνήθιστες ιδέες και πράξεις τους.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι ευαίσθητοι, διαισθητικοί και πάντα σε επαφή με τα συναισθήματά τους. Μπορεί να σας πάνε σε μια ανάγνωση ποίησης ή σε ένα πνευματικό καταφύγιο και να συνδεθούν μαζί σας σε ένα βαθύ συναισθηματικό επίπεδο. Αλλά προσέξτε – οι Ιχθύες μπορεί να είναι ονειροπόλοι και να δραπετεύσουν και μπορεί να δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα και τα πρακτικά ζητήματα.

Το να πάτε σε ένα πρώτο ραντεβού με κάποιον του οποίου το ζώδιο ενσωματώνει όλα τα πιο αξιοζήλευτα και άβολα χαρακτηριστικά που μπορεί κανείς να φανταστεί μπορεί να είναι μια εμπειρία. Αν και μπορεί να μην είναι πάντα ομαλή η πλεύση, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα είναι μια ημέρα  που δεν θα ξεχάσετε σύντομα!