Ο καφές αποτελεί μια από τις ελάχιστες ιεροτελεστίες που διατηρήθηκαν στη ζωή μας. Εν μέσω πανδημίας, μπορεί να έκλεισαν τα αγαπημένα μας καφέ, όμως έχουμε τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε στο σπίτι μας εκλεκτά χαρμάνια. Η εταιρεία Lavazza μάλιστα λάνσαρε στην Ελλάδα πρόσφατα το premium χαρμάνι της Qualità Oro Mountain Grow. Ο νέος καφές είναι 100% Arabica, με γεμάτο χαρακτήρα και προσωπικότητα. Δημιουργήθηκε με ποικιλίες Arabica υψηλής ποιότητας που καλλιεργούνται σε εύφορες ορεινές εκτάσεις.

Φτιάξε στο σπίτι τον Qualità Oro Mountain Grown από τη Lavazza

Το ιδιαίτερο χαρμάνι του Qualità Oro Mountain Grown, μπορείς να το απολαύσεις στο σπίτι σε καφετιέρα moka. Είναι ένας καφές μεγάλου υψομέτρου. Η καλύτερη ποιότητα του καφέ ευδοκιμεί σε υψόμετρα έως 2.000 μ., όπου η ωρίμανση γίνεται με πιο αργό ρυθμό χάρη στις ακραίες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Αυτές οι ποικιλίες είναι συνήθως ιδιαίτερα γλυκές και αρωματικές και ξεχωρίζουν για την οξύτητα και τις φρουτώδεις, φλοράλ νότες. Το Qualità Oro Mountain Grown είναι πλούσιο και βελούδινο. Πρόκειται για μία υψηλότερη έκφραση, τόσο της τέχνης Lavazza, όσο και της εξαιρετικής κληρονομιάς της.

Ο Mountain Grown είναι διαθέσιμος στην Ελλάδα σε μορφή αλεσμένου καφέ. Μπορείς να τον προμηθευτείς σε συσκευασία των 250gr. Κάθε στάδιο παραγωγής αυτού του μοναδικού χαρμανιού αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη και εξαιρετική φροντίδα. Αγκαλιάζει υπέροχα τον ουρανίσκο και υπόσχεται να μας οδηγήσει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι σε υπέροχα τοπία ορεινών εκτάσεων.

Η σειρά Qualità Oro αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της Lavazza για παροχή υψηλών ποιοτικών προτύπων, μαζί με καινοτόμες φόρμουλες και χαρμάνια, με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές μια αξέχαστη γεύση και εμπειρία καφέ.