Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του ιδανικού δώρου για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αυτό που πάντα πρέπει να έχουμε υπόψη, πριν ξεκινήσουμε τη χριστουγεννιάτικη έρευνα αγοράς, είναι ότι το ιδανικό δώρο πρέπει να είναι αρχικά χρήσιμο και κατ’ επέκταση να προσφέρει χαρά στον αποδέκτη. Γι’ αυτό, τα gadgets αποτελούν παραδοσιακά μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές. Διευκολύνουν την καθημερινότητα, προσφέρουν νέες εμπειρίες και απευθύνονται σε κάθε μέλος μιας οικογένειας, αφού υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για μικρούς και μεγάλους.

Αυτά τα Χριστούγεννα, τα προϊόντα της Samsung Galaxy θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια ιδιαίτερη επιλογή για να δείξουμε την αγάπη μας στους κοντινούς μας ανθρώπους. Ειδικά τα νεότερα μέλη, συνηθίζουν να ταυτίζονται με συσκευές που βελτιώνουν αισθητά κάθε τους στιγμή, ακολουθώντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Η Samsung διαθέτει μια μεγάλη γκάμα high tech επιλογών, με αποτέλεσμα να είναι αρκετά εύκολο να βρούμε το κατάλληλο δώρο για όλους.

Gadgets για τους δραστήριους

Το κινητό αποτελεί πλέον ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία για τον καθένα. Χρησιμοποιείται ευρέως όλη μέρα στην εργασία για την επίλυση κάθε εκκρεμότητας αλλά και ως μέσο ψυχαγωγίας τις ώρες της χαλάρωσης. Μία πολύ καλή πρόταση για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο είναι το αναδιπλούμενο Samsung Galaxy Z Flip3, που συνδυάζει εκπληκτικό design και ευκολία στη χρήση. Διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη στο εξωτερικό μέρος για γρήγορη χρήση εν κινήσει, δυνατότητα selfie φωτογραφίας ή βίντεο υψηλής ανάλυσης, χωρίς το άνοιγμα της συσκευής. Αξίζει να αναφερθεί ότι φέρει εντυπωσιακά ανεπτυγμένη τεχνολογία στον τομέα της mobile φωτογραφίας σε σχέση με τα προηγούμενα Samsung Galaxy foldable.

Εναλλακτικά, χάρισε φέτος το smartphone που μεγιστοποιεί τη δημιουργικότητα με τα χαρακτηριστικά του, το Samsung Galaxy Z Fold3. Είναι κατάλληλο για όποιον βρίσκεται καθημερινά σε εξωτερικές εργασίες και θέλει να έχει άμεση πρόσβαση στα πάντα από κάθε σημείο. Με ενιαία οθόνη 7,6 ιντσών Infinity Flex, ενισχυμένη λειτουργία για ταυτόχρονο multitasking, και δυνατότητα για hands-free λήψη φωτογραφιών με εκπληκτικά αποτελέσματα, αποτελεί ένα ισχυρό πολύ-εργαλείο. Mε εσωτερική οθόνη 7,6 ιντσών, χάρη στην αναδίπλωση, μεταφέρεται εύκολα και υποστηρίζεται από την ισχύ ενός εκπληκτικού επεξεργαστή και ισχυρών ηχείων.

Για όσους θέλουν να «πρωταγωνιστούν» στα social media

Είναι γνωστό ότι πολλοί δεν εξετάζουν σε βάθος τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός κινητού, όμως εστιάζουν σε 2 βασικά σημεία: το design και την κάμερα. Πολλοί επιθυμούν να τραβούν υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και να συνδέονται εύκολα με τους ανθρώπους που έχουν σημασία. Για το λόγο αυτό, ένα smartphone όπως το Samsung Galaxy S21 αποτελεί μια συσκευή που θα δώσει χαρά ειδικά σε όσους ασχολούνται ενεργά με τα social media. Η κινηματογραφική ανάλυση 8Κ εντυπωσιάζει, ενώ επιτρέπει στο χρήστη να τραβά κάθε στιγμή του απευθείας από ένα βίντεο. Διατίθεται σε δύο μεγέθη με 64MP κάμερα, και ισχυρή μπαταρία που διαρκεί όλη ημέρα.

Διαβάστε επίσης: Για διάβασμα ή ψυχαγωγία (ή και τα δύο), το Samsung Galaxy Tab S7 FE προσφέρει και τα δύο!   | Thats Life. Life as it is!