Το θέμα των φρυδιών είναι κάτι που μας απασχολεί όλες μας. Ειδικά αν βγάζεις μόνη σου τα φρύδια και δεν πηγαίνεις σε κάποιον ειδικό τότε πραγματικά θα χρειαστείς αυτόν τον οδηγό που βήμα βήμα θα σώσει την κατάσταση και θα σου δημιουργήσει τα φρύδια που πάντοτε ονειρευόσουν.

 

Βήμα 1

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να βουρτσίσεις τα φρύδια σου ώστε να δεις που πρέπει να γεμίσουν αρχίζοντας από το μέτωπο προς την ουρά του φρυδιού.

 

Βήμα 2

Μέτρησε τα φρύδια σου όπως δείχνει η φωτογραφία ξεκινώντας από τη μύτη μέχρι την άκρη, αν δεις ότι εκεί υπάρχει κενό μέχρι εκείνο το σημείο πρέπει να βάψεις, αν δεις ότι οι τρίχες συνεχίζουν και πιο κάτω τότε θα πρέπει να τις αφαιρέσεις.

 1

 

Βήμα 3

Γέμισε τα φρύδια σου με το μολύβι ή όποιο άλλο καλλυντικό έχεις για τα φρύδια ώστε να πυκνώσουν.

 

Βήμα 4

Τελειοποίησε τα φρύδια σου χρησιμοποιώντας λίγο concealer για να κρύψεις κάποιες ατέλειες που δημιούργησες.

 

Βήμα 5

Κλείδωσε το αποτέλεσμα με ένα brow gel

 

Εμείς δοκιμάσαμε το eyebrow gel colour & shape της Essence που σχηματίζει και αναδεικνύει τέλεια τα φρύδια αφήνοντας πίσω του ένα ευχάριστο, σε μορφή σκόνης φινίρισμα και αποτελέσματα μεγάλης αντοχής και στη συνέχεια τελειοποιήσαμε με το lash and brow gel mascara που περιποιείται τα φρύδια καθώς και τις βλεφαρίδες σας και τους δίνει τέλειο σχήμα, επίσης της ίδιας εταιρείας. Δεν ξετρελαθήκαμε μόνο με τη ποιότητα αλλά και με τη τιμή.

Εσείς μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα καλλυντικών.