Σε αυτή την ζωή, δύο είναι οι μεγαλύτερες χαρές της καθημερινότητας μας. Ο καφές και το σεξ. Και όταν αυτά τα δύο συνδυάζονται, μάλλον το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Αυτό τουλάχιστον σκέφτηκε ένας τύπος απ’τη Γενεύη, που δημιουργεί μία καφετερία εντελώς διαφορετική από τις υπόλοιπες. Η πρώτη στο είδος της, συγκεκριμένα. Στο Fellatio Café, μπορεί να πάει κάποιος να απολαύσει τον καφέ του ή ένα φλιτζάνι τσάι και συγχρόνως να παραγγείλει και λίγο στοματικό σεξ για να πάει καλά η ημέρα.

coffee, hands, wooden, table, leaf pattern, froth, glass, water, iPhone, leather, pouch, sweater

Η επιλογή του ατόμου που θα κάνει όλη την διαδικασία –ξέρεις τώρα, μη το ξαναπώ– θα γίνεται μέσω iPad (τι σου είναι η τεχνολογία), ενώ θα κρατάει από 5 εώς 10 λεπτά. Απ’το τίποτα, ε; Όλο αυτό θα κοστίζει μαζί με τον καφέ γύρω στα 47 ευρώ.

Το παράξενο cafe στην Γενεύη όπου η πορνεία είναι νόμιμη, θα είναι έτοιμο να σερβίρει τους πελάτους του στα τέλη της χρονιάς που διανύουμε. Σημαντική σημείωση επίσης, είναι ότι η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στους άνδρες. Και κάπως έτσι, γεννιέται άλλο ζήτημα κουβέντας, αλλά θα επικεντρωθούμε μόνο στην είδηση.