Φρέντο, καπουτσίνο, εσπρέσο, στιγμιαίος. Ή απλά καφές! Ή ακόμα καλύτερα ένα φλιτζάνι ζεστός ελληνικός καφές. Σήμερα είναι η ΠΑγκόσμια Ημέρα Καφέ, με άλλα λόγια η δική μας προσωπική γιορτή και θα το γιορτάσουμε παρέα με τον Λουμίδη!

dsc_6764-2

Ο αγαπημένος μας ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος γιορτάζει φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την Ημέρα Καφέ, την 1η Οκτωβρίου. Από αυτή τη γιορτή φυσικά και δε θα μπορούσαν να λείπουν τα δώρα και τα κεράσματα για τους λάτρεις του αυθεντικού ελληνικού καφέ!

Έτσι την 1η Οκτωβρίου η  Αντίκα του Λουμίδης Παπαγάλος και επιλεγμένα καφέ σε  διάφορες πόλεις της Ελλάδας θα κερνούν τον αγαπημένο μας ελληνικό, ενώ παράλληλα διαγωνισμοί και πλούσια δώρα θα μας περιμένουν στη σελίδα του Λουμίδης Παπαγάλος στο Facebook. Μπες στην σελίδα, ενημερώσου και μην αφήσεις την σημερινή ημέρα να πάει χαμένη. Μια φορά το χρόνο γιορτάζουμε τον εθισμό μας στην καφεϊνη χωρίς να φαινόμαστε παρανοϊκοί.

Φτιάξε λοιπόν έναν ελληνικό καφέ, άραξε στο καναπέ σου και απόλαυσε τον αγκαλιά με ένα καλό βιβλίο. Μεταξύ μας δεν θέλεις τίποτα άλλο για αυτό το σαββατοκύριακο. Μη σου πω κλείσε και το κινητό σου καλού κακού!

logo_greek-coffee-day_2016-01

* Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό και τα σημεία που θα κερνούν καφέ Λουμίδη Παπαγάλο ενημερωθείτε στο   LoumidisPapagalos