Το τελευταίο διάστημα έχουμε εκπλαγεί ευχάριστα με τα revival παλιών επιτυχημένων σειρών, όπως το Gilmore Girls, αλλά αυτή η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου μας έχει τρελάνει και ελπίζουμε να βγει αληθινή. Και θα μας καταλάβεις απόλυτα στο συναίσθημα, αν ήσουν κι εσύ φανατική θαυμάστρια του Gossip Girl. Κάπως έτσι, είμαστε για την ακρίβεια:

serena

Όλα ξεκίνησαν όταν η Blake Lively ρωτήθηκε σε συνέντευξη της στο Ε! για το αν ήταν θετική στην σκέψη για ένα revival της σειράς, απαντώντας ότι είναι 100% σύμφωνη για να ενσαρκώσει ξανά τον ρόλο της Serera. Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν ξέρω αν θα προκύψει ένα reunion, αλλά σίγουρα θα είχε πολλή πλάκα. Περνούσαμε πολύ ωραία τότε και πιστεύω ότι όλοι θα το απολαύσουμε«.

Με την σείρα του, ο Sebastian Stan πρόσθεσε στην ίδια ερώτηση: «Η Jessica Szohr, ο Chace Crawford θα ήθελαν να ξαναπαίξουν τους ρόλους τους. Δεν ξέρω τι θα έκαναν οι υπόλοιποι, εγώ όμως θα ήμουν μέσα. Γιατί όχι;«.

Μάλιστα, τις φήμες πυροδότησε και ο παραγωγός της σειράς, Josh Schwartz, ο οποίος άφησε κάποια υπονοοούμενα στον αέρα, λέγοντας: «Αν και δεν έχουμε εξερευνήσει κάτι τέτοιο ακόμη, το διαδίκτυο έχει αλλάξει, οπότε θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε μια ιστορία Gossip Girl να ξεδιπλώνεται με τη βοήθεια ύπουλων των snaps, instas που λένε πολλά και αποκαλυπτικά posts στο facebook.Ο κόσμος έχει γίνει πια ένα Gossip Girl και όλοι είναι στην ουσία το Gossip GIrl«.

Ελάτε παιδιά, εσείς θέλετε, εμείς θέλουμε, ώρα να το βάλετε μπροστά το reunion!

XOXO Gossip Girl

gg