Είναι πλέον επίσημο ότι ο πρίγκιπας Harry βλέπει σοβαρά την σχέση του με την Meghan Markle, ειδικά μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι. Από την αρχή τα ξένα μέσα επικοινωνίας, δεν έχουν αφήσει τίποτα ασχολίαστο και παρακολουθούν την κάθε τους κίνηση. Έτσι λοιπόν η Daily Mail δίνει “φως” στον λόγο που η ηθοποιός του Suits πήρε μία εβδομάδα άδεια από την σειρά.

Ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε να μπαίνει στο παλάτι κάτι που σημαίνει ότι προφανώς θέλησε να μείνει με την οικογένεια του Harry. Μάλιστα η Meghan ακολούθησε πλήρως το πρωτόκολλο που πρέπει να κάνουν οι πριγκίπισσες που μένουν εκεί, παρ’όλο που εκείνη δεν είναι ακόμα επίσημο μέλος της βασιλικής οικογένειας, μιας και έκανε τα ψώνια της από τα μαγαζιά βιολογικών προϊόντων που βρίσκονται στην Kensington High Street.

meghan

Η εμφάνιση της ήταν απλή φορώντας καπέλο, μαύρο μπουφάν και ψηλές μπότες. Οι φωτογράφοι μάλιστα την αποθανάτισαν να περιμένει έξω από τις πύλες του παλατιού για να της ανοίξουν την πόρτα. Τα βρετανικά μέσα όπως είναι λογικό, παρουσιάζουν την σχέση του πρίγκιπα Harry ως την πιο σοβαρή ακόμα κι αν το ζευγάρι έχει απόσταση μεταξύ του.

meghan