Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ θεωρείται μια σημαντική σύγχρονη καλλιτέχνης. Έγινε διάσημη για τα αφηγηματικά τραγούδια με θέμα την προσωπική της ζωή, η οποία έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Άλλη μια φορά, λοιπόν, η Σουίφτ αποτελεί είδηση. Ο λόγος σε αυτή την περίπτωση δεν είναι κάποιο ερωτικό ειδύλλιο αλλά η δικαστική περιπέτεια που βρίσκεται μπροστά της.

Αγωγή κατέθεσε θεματικό πάρκο στη Γιούτα

Πιο συγκεκριμένα, ένα θεματικό πάρκο στη Γιούτα κατέθεσε αγωγή εναντίον της Τέιλορ Σουίφτ για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων λόγω της χρήσης του ονόματος Evermore. Το θεματικό πάρκο έχει το ίδιο όνομα με το πρόσφατο άλμπουμ της τραγουδίστριας, το οποίο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2020. Οι ιδιοκτήτες του θεματικού πάρκου ισχυρίζονται ότι το άλμπουμ και τα διαφημιστικά προϊόντα της Σουίφτ έχουν μπερδέψει τους επισκέπτες του. Επηρέασαν αρνητικά τα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης. Εκτός από την κάλυψη νομικών εξόδων, οι ιδιοκτήτες του πάρκου ζητούν αποζημίωση.

Σύμφωνα με τον διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού του πάρκου, οι επισκέπτες ρωτούν «εάν το άλμπουμ Evermore ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ του Evermore και της Τέιλορ Σουίφτ ή υπάρχει κάποιου άλλου τύπου σύνδεση».

Στην πραγματικότητα, το θεματικό πάρκο «προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία, στην οποία ερμηνευτές που απεικονίζουν φανταστικούς χαρακτήρες είναι το κύριο αξιοθέατο». Αυτό επισημαίνεται στην επιστολή που έστειλαν οι ιδιοκτήτες του Evermore στην τραγουδίστρια στα μέσα Δεκεμβρίου του 2020.