Παιχνίδια στην άμμο, μακροβούτια στο νερό, βραδιές στην παραλία. Καλοκαιρινές στιγμές και αξέχαστες αναμνήσεις, όλα μια ανάσα μακριά! Έχεις επιλέξει το νησί, έχεις «κλείσει» την άδεια, έχεις βρει την παρέα. Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσεις τις φετινές διακοπές σου. Μια βόλτα από τα Praktiker λίγο πριν φύγεις, θα «γεμίσει» με χρώμα τις αποσκευές σου και θα σε προετοιμάσει κατάλληλα για καλοκαίρι με τα όλα του!

ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ
Μετρούσες τα παγωτά και τις βουτιές στη θάλασσα όταν ήσουν παιδί; Τα πρωτότυπα φουσκωτά σε σχήμα εξωτικού φλαμίνγκο, παγωτού ή καλοκαιρινού φρούτου, θα σου χαρίσουν αμέτρητες ώρες παιχνιδιού στη θάλασσα και θα δώσουν μια ακόμα νότα ξεγνοιασιάς αυτό το καλοκαίρι.


CAMPING ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ
Οργανωμένο ή ελεύθερο, στο νησί ή κάπου αλλού. Αυτό το καλοκαίρι θα απολαύσεις την ανεκτίμητη αίσθηση ελευθερίας που σου προσφέρει το camping και θα αποκτήσεις ακόμα και την τελευταία στιγμή, όλα τα απαραίτητα, από τα Praktiker.

Σκηνές για όλες τις απαιτήσεις και πρωτότυπος εξοπλισμός για να περάσεις ευχάριστα και ξεκούραστα, όπου κι αν βρεθείς.

Δεν έχεις ξαναστήσει σκηνή; Κανένα πρόβλημα! Για θέματα camping και ό,τι χρειάζεσαι για το καλοκαίρι σου στο praktiker.gr θα ανακαλύψεις τα απόλυτα tips!

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Αν τελικά οι διακοπές δεν είναι στο πρόγραμμα για φέτος, να είσαι σίγουρος πως η δροσιά δε θα σε εγκαταλείψει! Στα Praktiker θα ανακαλύψεις μια ποικιλία κλιματιστικών και ανεμιστήρων που θα μετατρέψει το χώρο σου σε απόλυτη όαση για αυτό το καλοκαίρι.


Τα βήματα είναι απλά: Επιλέγεις online ή σε κάποιο κατάστημα το είδος του εξοπλισμού που σε ενδιαφέρει και μπορείς να ζητήσεις την υποστήριξη των Praktiker για τοποθέτηση άμεσα και εύκολα του νέου σου κλιματιστικού ή του ανεμιστήρα σου.

Επιλογές πολλές και προτάσεις διαθέσιμες για κάθε ανάγκη και επιθυμία:

Ανεμιστήρες Επιτραπέζιοι & Δαπέδου, με Ορθοστάτη ή χωρίς
Ανεμιστήρες Οροφής (ακόμα και με χειμερινή λειτουργία)
Ανεμιστήρες με υδρονέφωση καθώς και Επιτοίχια (νέα Singer & Inventor) και Φορητά Κλιματιστικά

Ότι χρειαστείς, είναι στη διάθεσή σου, μέχρι να πεις … #Praktiker