Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, ο Γρηγόρης, η μοναδική ελληνική εταιρία καφέ & φαγητού που έχει όνομα, γιορτάζει. Ετοιμάζει κεράσματα, εκπλήξεις και δώρα για τους αγαπημένους του πελάτες! Έτσι λοιπόν, ανήμερα της γιορτής, σε όλα τα καταστήματα με κάθε παραγγελία take away ή delivery, η νέα αγαπημένη γκοφρέτα Γρηγόρης θα προσφέρεται σαν κέρασμα σε όλους τους πελάτες. Επιπλέον, το καφεδάκι για όλους τους Γρηγόρηδες και τις Γρηγορίες θα είναι κερασμένο από τον συνονόματο Γρηγόρη!

Όμως, οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ! Ο Γρηγόρης έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό διαγωνισμό. Θα κεράσει το πρωινό της επιλογής τους σε 20 τυχερούς για να το απολαύσουν με το αγαπημένο τους πρόσωπο που θα επιλέξουν. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στη σελίδα του Γρηγόρη στο Facebook & το Instagram. Έτσι θα λάβετε και εσείς μέρος στο διαγωνισμό!

Η γιορτή του Γρηγόρη πλησιάζει, οπότε μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε κάποιο από τα καταστήματά του ή να παραγγείλετε online στο www.gregorys.gr ή μέσω της εφαρμογής Γρηγόρης e-order ή τηλεφωνικά στο 2130400400!