Είναι οι δύο παίκτες που αποχώρησαν από το παιχνίδι και άλλαξαν εντελώς τα δεδομένα. Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου έδωσαν κατά πολλούς τις πιο “υπόγειες” μάχες αλλά είναι εκείνοι που βρέθηκαν χωρίς να το καταλάβουν, ειδικά ο πρώτος, εκτός παιχνιδιού!

Και όπως λένε τα νέα από τον Άγιο Δομίνικο το πρώτο πράγμα που ζήτησαν μετά την αποχώρησή τους ήταν να δουν τον ψυχολόγο της παραγωγής. Survivor όνομα και πράγμα; Μήπως το παιχνίδι δεν είναι και τόσο “στημένο” και “καλοφτιαγμένο” όπως υποστηρίζουν ορισμένοι; Η πίεση που είχαν δεχθεί και οι δύο παίκτες ήταν πολύ μεγάλη, αν και πολλοί θα υποστηρίξουν πως γι’ αυτό ευθύνονται κυρίως οι ίδιοι. Το Πάσχα θα φέρει ένα break στις μεταδόσεις, ωστόσο ένας θεός ξέρει πως θα είναι η ατμόσφαιρα στο νησί, με τους Διάσημους ειδικά, να παλεύουν να καταλάβουν τι συνέβη και πως πρέπει να κινηθούν από εδώ και πέρα.

Η διαχείρηση της επόμενης ημέρας θα είναι ένα στοίχημα για όλους. Και γι’ αυτούς που έμειναν πίσω που πρέπει να αναθεωρήσουν πως πρέπει να επικοινωνούν ο ένας με τον άλλον, αλλά και γι’ αυτούς που θα πρέπει να γυρίσουν πίσω και να προσαρμοστούν ξανά στην καθημερινότητά τους. Αυτό ίσως να προκαλέσει μεγαλύτερο σοκ στον Χανταμπάκη ακόμα και από την στιγμή που άκουσε πως αποχωρεί από το παιχνίδι…