Αν η μπύρα σε συνοδεύει συστηματικά στις καλοκαιρινές εξορμήσεις σε ταβερνάκια και παραλίες, τότε έχεις ήδη ανακαλύψει την ανανεωμένη εμφάνιση της μπύρας FIX. Οι ΤΡΟΥ Λόκαλ συλλεκτικές συσκευασίες της εταιρείας είναι εδώ και λίγο καιρό διαθέσιμες στην αγορά, ταξιδεύοντάς μας που αλλού; Μα φυσικά στην Ελλάδα!

Οι ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ ήρωες μας συστήνουν την Ελλάδα

Η FIX Hellas, εμπνευσμένη από την ποικιλομορφία της χώρας, μας σύστησε αυτό το καλοκαίρι τρεις χαρακτηριστικές φιγούρες που πρωταγωνιστούν στις συσκευασίες ως πραγματικοί ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ ήρωες:

-Το περιστέρι, ο παρατηρητής του αστικού τοπίου. Πλαισιώνεται από χαρακτηριστικά στοιχεία της πόλης. Μας πάει βόλτα στο γραφικό παγκάκι στην πλατεία, το γνώριμο κουλουρά και τα κλασσικά στέκια, όπου με την παρέα χτίζουμε τις αγαπημένες μας στιγμές.

-Το καΐκι αντιπροσωπεύει τον αυθεντικό ήρωα της θάλασσας, αποκαλύπτοντας κρυφά περάσματα. Οδηγούν στα πιο απόμερα και μαγικά μέρη των νησιών. Με μια μπύρα ταξιδεύουμε σε κρυστάλλινες παραλίες και περιπετειώδεις διαδρομές, κάτω από τον καυτό ήλιο και τον έναστρο ουρανό του καλοκαιριού.

κατσίκα, ο πραγματικός θαμώνας της επαρχίας. Ξέρει κάθε βράχο, κάθε μυστικό μονοπάτι, κάθε γεφύρι. Μας οδηγεί στα καλύτερα πανηγύρια, εκεί που ο ήχος των παραδοσιακών ακουσμάτων φέρνει κοντά τον λόκαλ με τον επισκέπτη, τον παππού με τα εγγόνια, τον παραδοσιακό τύπο με τον εναλλακτικό.

Καλοκαιρινά must-haves κι αγαπημένα homewear items

Οι μοναδικές συσκευασίες της FIX Hellas αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για το A Future Perfect. Παρέα δημιούργησαν μια ιδιαίτερη σειρά αντικειμένων και αξεσουάρ, A Future Perfect X FIX Hellas. Η συλλογή αποτυπώνει μέσα από μία σύγχρονη ματιά, την αυθεντικότητα του αστικού, ηπειρωτικού και νησιωτικού τοπίου της Ελλάδας. Το concept brand Α Future Perfect, δημιούργησε καλοκαιρινά must-haves κι αγαπημένα homewear items. Σίγουρα θα αποκτήσουν τη δική τους θέση αυτό το καλοκαίρι!

Η ιδέα για τα υλικά και την ανάδειξη της ελληνικότητας, «γεννήθηκε» αντικρίζοντας τις συλλεκτικές συσκευασίες της μπύρας FIX. Το Μεσογειακό καλοκαίρι, η αγάπη για τα χρώματα, οι υφές, οι χαρακτήρες αλλά και οι «σκηνές» που συναντά κανείς στο ελληνικό τοπίο, έννοιες που εκφράζουν όχι μόνο τον επισκέπτη της χώρας αλλά και τον κάτοικο της, «ξεδιπλώνονται» στη νέα συλλεκτική σειρά.

Μάθετε περισσότερα για τη σειρά στο afutureperfect.gr

Διαβάστε επίσης: Ιδιαίτερα αξεσουάρ για να πίνεις καφέ με στυλ | Thats Life. Life as it is!