Η κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα RealNews και μόνο με κολακευτικά σχόλια δεν μίλησε για τις νέες τραγουδίστριες. Αναφέρθηκε στην εξωτερική τους εμφάνιση που δεν αφήνει πολλά στην φαντασία των ανδρών, μίλησε για το play back που χρησιμοποιούν πλέον και φυσικά σε όσα είπε μας βρίσκει σύμφωνους.

Δήλωσε ότι υπάρχουν ταλέντα σήμερα, αλλά δυστυχώς οι άφωνες βρίσκουν ανοιχτές τις πόρτες. Χαρακτηριστικά μάλιστα, είπε ότι έχουμε γεμίσει μπούκλες παντού και ξεβρακωμένες γκόμενες με εξτένσιον. “Δεν είμαι οπισθοδρομική, ούτε παλιακιά. Ζω, όμως στο σήμερα και θλίβομαι με όλο αυτό που γίνεται. Άγονται και φέρονται από αυτή τη νέα μάστιγα, τους τύπου μάνατζερ (γιατί οι καλοί, οι original είναι δυο τρεις και δεν είναι νούμερα) και θα φάνε τα μούτρα τους. Όταν το καταλάβουν, όμως θα είναι αργά“, πρόσθεσε.

Όσον αφορά για το play back, ούτε εκεί μέτρησε τα λόγια της, λέγοντας:

Πας σε ένα κέντρο και βλέπεις να προχωρά, να χαριεντίζεται και να μην κρύβει καν πως τραγουδάει κονσέρβα. Και σου λέω και για φίρμα, όχι μόνο για τα νέα κορίτσια. Και σκέφτομαι: Μα, δεν ντρέπεται να πάει να κοροϊδέψει το κοινό. Εγώ έχω άγχος μην κλείσει καμιά φορά η φωνή μου και βγω στο κοινό λιγότερο καλή και μου σφίγγεται το στομάχι κι αυτές βγαίνουν και κοροϊδεύουν“.

Και στο εξωτερικό τραγουδούν playback. Ξέρω! Πήγα και είδα τη Μαντόνα στο Σικάγο. Καθόμουν μπροστά. Το μάτι μου κόβει. Όλα τα έλεγε playback, πέρα από ένα που έλεγε στο πιάνο. Αλλά, βρε αγάπη μου, εκεί το κάνουν πιο προσεκτικά το playback εδώ φωνάζει από χιλιόμετρα“, κατέληξε.