Βρισκόμαστε μια ανάσα πλέον από τις καλοκαιρινές διακοπές. Ήδη σχεδιάζουμε μικρές ή μεγάλες αποδράσεις, με αποτέλεσμα να πρέπει να προετοιμαστούμε καταλλήλως. Αφού εξασφαλίσεις μαγιό, αντηλιακά, γυαλιά ηλίου και όλα τα συναφή για ξέγνοιαστες ώρες στην παραλία, ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τα προϊόντα που θα αναγάγουν τις διακοπές σε μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης.

Τι θα χρειαστείς για να μη σου λείψει τίποτα στις καλοκαιρινές διακοπές

Η άνεση στην παραλία δεν εξασφαλίζεται μόνο με μία πετσέτα. Υπάρχουν δεκάδες προϊόντα που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία, ώστε να μη σου λείψει τίποτα. Με τον νέο Κατάλογο Καλοκαίρι 2021 της Praktiker, μπαίνουμε σε summer mood και ανακαλύπτουμε τη «μεγαλύτερη συλλογή για το καλοκαίρι». Τα “εφόδια” που θα χρειαστείς οπωσδήποτε για να αναβαθμίσεις τις διακοπές σου είναι:

-καρεκλάκια παραλίας ή ξαπλώστρα

Αν επισκεφτείς κάποιο νησί, ένα καρεκλάκι ή ακόμα και η δική σου ξαπλώστρα αποτελούν αντικείμενα που αξίζει να επενδύσεις. Θα σε βοηθήσουν να αποταμιεύσεις αρκετά χρήματα, ενώ θα εξασφαλίσουν απόλυτη άνεση σε παραλίες που δεν είναι οργανωμένες.

-ομπρέλα

Χωρίς ομπρέλα το καλοκαίρι δε διανοούμαστε να καθίσουμε στον ήλιο. Επένδυσε σε μία ομπρέλα από τη μεγάλη γκάμα της Praktiker. Θα την έχεις χρόνια και θα την βγάζεις από την αποθήκη σε κάθε ευκαιρία.

-ψυγειάκι

Ιδιαίτερα αν σχεδιάζεις διακοπές με παρέα, ένα μικρό ψυγείο θα κρατήσει τις μπύρες και τα αναψυκτικά στη σωστή θερμοκρασία.

-σκηνή

Για τους φίλους του camping, φέτος στα Praktiker είναι διαθέσιμη μια τεράστια γκάμα σε σκηνές για κάθε ανάγκη.

-SUP

Το SUP αποτελεί το απόλυτο must-have του φετινού καλοκαιριού. Προσφέρει διασκέδαση και δυναμική άσκηση ταυτόχρονα και σίγουρα θα γίνει μία από τις αγαπημένες σου συνήθειες. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι με αγορές προϊόντων MAUI, έως 25/07, μπαίνουμε σε κλήρωση για 10 SUP Hydro Force, αξίας 319€.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: Μοναδικές προτάσεις για τις διακοπές από τα καταστήματα Δούγιας | Thats Life. Life as it is!