Το δωμάτιο αποτελεί ένα ασφαλές καταφύγιο για κάθε μωρό ή μικρό παιδί. Σε αυτό έχει τη δυνατότητα να διασκεδάσει, να αναπτύξει τις δυνατότητές του και σταδιακά να διαμορφώσει τη δική του αντίληψη για τον κόσμο. Συχνά όμως η ακαταστασία που επικρατεί στο χώρο μετατρέπεται σε πραγματικό εφιάλτη για τους γονείς! Παιχνίδια στο πάτωμα, ρούχα σε κρεβάτια και βιβλία πεταμένα σε γωνιές είναι μόνο λίγες από τις καθημερινές προκλήσεις που αναστατώνουν τη μητέρα, επιβαρύνοντάς την με περισσότερα καθήκοντα! Το συμμάζεμα του παιδικού δωματίου και η οργάνωση όλων των αντικειμένων που απαιτεί η φροντίδα ενός βρέφους αποτελούν αφορμές για εντάσεις στα περισσότερα σπίτια. Όμως με το σωστό τρόπο και τα ανάλογα προϊόντα η οργάνωση μπορεί να απλοποιηθεί σημαντικά.

Χρησιμοποιείστε τα ζωάκια της 3 Sprouts και διασκεδάστε συμμαζεύοντας

Λίγες είναι οι εταιρείες που συνδυάζουν από τη μία την αγάπη για τα βρέφη και τα παιδιά και από την άλλη την εκτίμηση για μοναδικά και μοντέρνα προϊόντα! Η 3 Sprouts, με “εισιτήριο” τα αγαπημένα ζωάκια των παιδιών έχει δημιουργήσει μια συλλογή ελκυστική για μικρούς και μεγάλους. Από το ξεκίνημα της η εταιρεία σχεδιάζει προϊόντα που ταιριάζουν στην καθημερινότητα της οικογένειας. Εύκολα και γρήγορα μπορούν να μετατρέψουν το συμμάζεμα σε μια διασκεδαστική διαδικασία! Βιβλιοθήκες, κουτιά, θήκες και άλλα πολλά δίνουν λύσεις στους νέους γονείς και μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινότητα με τις δυνατότητες που προσφέρουν.

Χαλαρώστε με το μωρό σας διαβάζοντας

Είναι γνωστό ότι διαβάζοντας στο μωρό από τη πρώτη κιόλας μέρα, το βοηθάτε να χτίσει τις γλωσσικές του δεξιότητες και την συναισθηματική του ανάπτυξη. Η Βιβλιοθήκη της 3 sprouts είναι το τέλειο μέρος αποθήκευσης βιβλίων για το μικρό σας. Τοποθετείται χαμηλά στο ύψος του παιδιού, κρατώντας οργανωμένα όλα τα βιβλία. Σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήστε μια αναγνωστική γωνιά για να χαλαρώνετε με το μωρό σας!

Οργανωθείτε με μια θήκη και στη βόλτα

Μια θήκη για πάνες αποτελεί μια τέλεια τσαντούλα με όλα τα απαραίτητα για να αλλάξετε το μωρό σας. Είναι ιδανική για πάνες, μωρομάντηλα και όλα τα καλλυντικά. Θα τα έχετε τακτοποιημένα και έτοιμα για να τα πάρετε και μαζί σας, ενώ στο μέλλον μπορεί να γίνει μια πρακτική τσάντα για όλα τα υλικά χειροτεχνίας.

Ξεμπερδέψτε μια για πάντα με τα άπλυτα

Τα άπλυτα συνήθως κατακλύζουν το παιδικό δωμάτιο. Το καλάθι απλύτων της 3 Sprouts όμως διαθέτει δύο μεγάλες χειρολαβές που διπλώνουν και αφήνουν ένα στρογγυλό άνοιγμα, κρατώντας τα βρώμικα άπλυτα ρούχα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Την ώρα του πλυντηρίου, απλά ανασηκώνετε τις χειρολαβές και μεταφέρετε τα άπλυτά σας! Η βάση είναι κατασκευασμένη με δικτυωτό υλικό που αναπνέει. Καθαρίζεται πολύ εύκολα με υγρό μαντήλι και διπλώνει εντελώς όταν δε χρησιμοποιείται.

Καλάθια παιχνιδιών για να μπουν όλα σε τάξη!

Βοηθήστε το παιδί να μάθει να συμμαζεύει όλα του τα πράγματα χρησιμοποιώντας χαριτωμένα, αποθηκευτικά κουτιά. Θα τα βρείτε σε τετράγωνο ή στρογγυλό σχήμα και με καπάκι. Χωράνε όλα τα παιχνίδια, τα βιβλία ή και τα φορεμένα ρούχα, ενώ είναι φτιαγμένα από ανθεκτικό ύφασμα, με χαρτόνι στο εσωτερικό. Έχουν όμορφα ζωάκια για διακόσμηση, ώστε να ταιριάξουν σε κάθε χώρο και κρατούν το σχήμα τους ακόμη και όταν είναι άδεια!

Πρακτικές λύσεις και στο καρότσι

Ο οργανωτής για το καρότσι της 3 Sprouts αποτελεί ένα πρακτικό τσαντάκι για τη βόλτα με δύο ισοθερμικές θήκες για μπουκάλια και μπιμπερό. Διαθέτει επίσης μια τσέπη που κλείνει με velcro για τα κλειδιά, το κινητό ή το πορτοφόλι σας. Το μεγάλο κεντρικό τμήμα του χωράει σκουφιά, πάνες, γάντια, μωρομάντηλα ή ό,τι άλλο χρειάζεστε. Δεν εμποδίζει το δίπλωμα του καροτσιού, αφού διπλώνει και το ίδιο μαζί!

Χρησιμοποιήστε τη θήκη μπάνιου με αντιολισθητική βεντούζα

Η θήκη μπάνιου της 3 Sprouts είναι το ιδανικό μέρος για τη φύλαξη όλων των παιδικών παιχνιδιών, σαμπουάν ή σφουγγαριών στο μπάνιο. Είναι κατασκευασμένη από υλικό νεοπρέν, δε μουχλιάζει και κρατά τα παιχνίδια στεγνά και την μπανιέρα σε τάξη. Συνοδεύεται από αντιολισθητική βεντούζα, που κρατά τη θήκη σταθερή σε κάθε πλακάκι ή γυάλινη επιφάνεια.

Κρεμάστε τα πάντα στην πόρτα

Ο Κρεμαστός Οργανωτής με Θήκες είναι η τέλεια λύση για να συμμαζέψετε όλα τα μικρά πραγματάκια που κάνουν τη ζωή σας δύσκολη… Οι γάντζοι περιλαμβάνονται οπότε είναι εύκολο να κρεμαστεί σε πόρτες. Έχει 4 μεγάλες και άνετες θήκες.

Μάθετε περισσότερα εδώ