Η Wella Professionals, μια μάρκα-συνώνυμο με το επαγγελματικό χρώμα αλλάζει στο εξής την παραγωγή των σωληναρίων χρώματος σε 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο. Ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιεί πλαστικά καπάκια κατά 96-100% ανακυκλωμένα μετά τη χρήση, εξοικονομώντας περισσότερους από 180 τόνους ακατέργαστου πλαστικού ετησίως, και συσκευασίες από χαρτόνι ανακυκλωμένο κατά 85%. Με αυτό τον τρόπο υποστηρίζει την υπεύθυνη διαχείριση των δασικών πόρων.

 Μικρές αλλαγές για ένα καλύτερο αύριο

Η αλλαγή περιλαμβάνει τις επαγγελματικές βαφές της Wella Professionals. Πρόκειται για την επαγγελματική βαφή Koleston Perfect ME+ και τη βαφή Illumina Color. Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος μιας σειράς βημάτων που ακολουθεί το brand προς μια πιο βιώσιμη και υπεύθυνη προσέγγιση στις εμπορικές δραστηριότητες του. Η προσπάθεια συνάδει με τη βελτίωση της αειφόρας γραμμής παραγωγής του brand. Είναι επιπρόσθετη της μετάβασης της ευρωπαϊκής μονάδας παραγωγής της σε μηδενικά απόβλητα υγειονομικής ταφής, χρήση 100% ανανεώσιμης ηλεκτρικής ενέργειας, 100% πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας και 100% ουδέτερου αποτυπώματος άνθρακα.

Η Wella Professionals καλεί τους επαγγελματίες να κάνουν ένα βήμα

Τα σωληνάρια των βαφών αποτελούν περισσότερο από το 90% της συνολικής συσκευασίας επαγγελματικών προϊόντων χρώματος. Συνήθως είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και καταλήγουν στον κάδο απορριμμάτων των κομμωτηρίων. Η μετάβαση σε σωληνάρια από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο βοηθά το brand να υποστηρίζει υπεύθυνα την κυκλική οικονομία.

Η εταιρεία παρουσίασε και τη νέα καμπάνια «One Small Change, One Big Change». Στοχεύει στην προώθηση της σχετικής εκπαίδευσης στον κλάδο της επαγγελματικής κομμωτικής. Προσκαλεί τους επαγγελματίες του κλάδου να κάνουν ένα θετικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.