Η αστρολογία έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και αιώνες για την κατανόηση διαφορετικών χαρακτηριστικών προσωπικότητας με βάση την ημερομηνία γέννησης κάποιου. Κάθε ζώδιο πιστεύεται ότι έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, και αυτό μπορεί να επεκταθεί στις προτιμήσεις τους για πράγματα όπως το ντύσιμο για το καρναβάλι. Ενώ ορισμένα ζώδια μπορεί να απολαμβάνουν την ευκαιρία να φορέσουν ένα κοστούμι και να συμμετάσχουν στις γιορτές, άλλα μπορεί να μην είναι τόσο πρόθυμα. Εδώ είναι μερικά ζώδια που δεν απολαμβάνουν να ντυθούν για το καρναβάλι.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι είναι γνωστοί για την πρακτικότητά τους και την αγάπη τους για άνεση. Μπορεί να μην είναι τόσο ενθουσιασμένοι με την ιδέα να φορέσουν ένα κοστούμι που είναι άβολο ή δύσκολο να μεταφερθεί μέσα. Οι Ταύροι μπορεί να προτιμούν να παρακολουθούν απλώς τις γιορτές από το περιθώριο, αντί να συμμετέχουν πλήρως στο ντύσιμο του καρναβαλιού.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι Καρκίνοι είναι γνωστοί για την ευαισθησία τους και την τάση τους να είναι οικιακά. Μπορεί να μην τους αρέσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής σε ένα μεγάλο πλήθος και μπορεί να αισθάνονται άβολα με ένα κοστούμι που τραβάει πάρα πολύ την προσοχή. Τα άτομα με καρκίνο μπορεί να προτιμούν να περνούν την ώρα του καρναβαλιού στο σπίτι ή με μια μικρή ομάδα στενών φίλων, αντί να ντυθούν και να βγουν έξω σε ένα πολύβουο πλήθος.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για την προσοχή τους στη λεπτομέρεια και την εστίασή τους σε πρακτικά θέματα. Μπορεί να μην βλέπουν το νόημα να ντυθούν για το καρναβάλι, ειδικά αν πρόκειται να ξοδέψουν χρήματα για ένα κοστούμι που θα φορέσουν μόνο μία φορά. Οι Παρθένοι μπορεί να προτιμούν να εξοικονομούν τους πόρους τους για πιο πρακτικούς σκοπούς και μπορεί να μην ενδιαφέρονται για την επιπολαιότητα του ντυσίματος του καρναβαλιού.

Φυσικά, δεν θα αισθάνονται όλα τα άτομα αυτών των ζωδίων με τον ίδιο τρόπο. Ο καθένας είναι μοναδικός και έχει τις δικές του προτιμήσεις και προσωπικότητες, και η αστρολογία μπορεί να μας δώσει μόνο μια ευρεία αίσθηση ορισμένων τάσεων. Σε τελική ανάλυση, αν κάποιος απολαμβάνει ή όχι να ντυθεί για το καρναβάλι θα εξαρτηθεί από τα ατομικά του γούστα και ενδιαφέροντα.