Οι χωρισμοί δεν είναι εύκολοι για κανένα ζώδιο. Όταν έρθει όμως εκείνη η ώρα θα μείνετε φίλοι; Θα σε ξεγράψουν εντελώς από τη ζωή τους; Μήπως θα είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να τα ξαναβρείτε; Αν έχεις χωρίσει και ενδιαφέρεσαι για επανασύνδεση, μάθε ποια είναι τα ζώδια, που σύμφωνα με τους αστρολόγους δέχονται πίσω τους πρώην τους.

Τα ζώδια μετά το χωρισμό

Όταν δεχόμαστε κάποιον πίσω, του δίνουμε μια ευκαιρία να επανορθώσει. Εμπιστευόμαστε το άτομο και ελπίζουμε ότι έχει ωριμάσει. Κάποιες φορές όμως επανασυνδεόμαστε με άτομα που δεν έχουν πρόθεση να αλλάξουν ή να προσπαθήσουν πιο σκληρά. Να δέχεσαι πάντα τους πρώην στη ζωή σου, δεν είναι ένα υγιές μοτίβο. Όταν δίνεις συνεχώς ευκαιρίες, κάθε φορά ο άλλος θα επαναλαμβάνει την άσχημη συμπεριφορά, γιατί θα ξέρει ότι θα τον συγχωρήσεις. Ας δούμε, λοιπόν, στη συνέχεια, ποια ζώδια δεν παίρνουν με τίποτα το μάθημά τους και δέχονται τους πρώην πίσω.

Ταύρος

ο Ταύρος δεν κάνει σχέσεις για πλάκα. Αν δεσμευτεί, επενδύει ολοκληρωτικά. Αν η σχέση τους ήταν καλή, δεν υπάρχει γι’ αυτόν λόγος να μην πετύχει τη δεύτερη φορά. Μπορεί η δεύτερη φορά αντιθέτως να είναι ευκολότερη, γιατί οι σύντροφοι ξέρουν τι να περιμένουν. Γι’ αυτό σχεδόν πάντα ο ταύρος δέχεται πίσω τους πρώην και προσπαθεί εκ νέου.

Καρκίνος

Όταν ο Καρκίνος ερωτευτεί, είναι για πάντα. Αν χωρίσει με το ταίρι του, πάντα ένα κομμάτι της καρδιάς του ανήκει στον πρώην τους. Γι’ αυτό οι πιθανότητες επανασύνδεσης είναι μεγάλες. Είναι πολύ δύσκολο γι’ εκείνον να προχωρήσει και πολύ εύκολο να μαζέψει τα κομμάτια της σχέσης και να την ξαναχτίσει.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι γνωστοί για τις δεύτερες ευκαιρίες που δίνουν στους πρώην. Νιώθουν νοσταλγία και κοιτούν πίσω στο παρελθόν με θετικά συναισθήματα. Αν η αγάπη δεν έχει χαθεί, δείχνουν εμπιστοσύνη και δεσμεύονται ξανά με το ίδιο άτομο.

Ζυγός

Οι Ζυγοί δέχονται πίσω τους πρώην γιατί είναι καλόκαρδοι. Θέλουν να πιστεύουν στις θετικές αλλαγές. Ένας χωρισμός τους δίνει την ευκαιρία να σκεφτούν τι πήγε λάθος και τι πήγε σωστά. Αν ένας πρώην τους ζητήσει δεύτερη ευκαιρία, πιστεύουν στην καλή πρόθεση του άλλου. Κάποιες φορές όμως μπορούν με επιτυχία να αγνοήσουν τα συναισθήματά τους.

Παρθένος