Ο καφές είναι η πιο αγαπημένη πρωινή ιεροτελεστία. Η απόλαυση μιας κούπας την ώρα που ξυπνάμε ή καθοδόν για την δουλειά είναι ζωτικής σημασίας για την έκβαση ολόκληρης της μέρας. Πλέον, οι περισσότεροι έχουμε τη δυνατότητα να παρασκευάζουμε ποιοτικό καφέ στο σπίτι μας. Στην αγορά κυκλοφορεί μια μεγάλη γκάμα σε μηχανές για κάθε προτίμηση. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που είσαι από αυτούς που θέλουν να πίνουν τον καφέ τους σε μεγάλη κούπα; Μέχρι σήμερα οι ποιοτικές επιλογές στο σπίτι έρχονταν σε μικρό φλυτζάνι…

Απόλαυση στο σπίτι σε μεγάλες κούπες

Ευτυχώς, η Nespresso καινοτομεί ξανά. Πρόσφατα παρουσίασε το σύστημα Vertuo στην Ελλάδα, ικανοποιώντας τη ζήτηση των καταναλωτών για εξαιρετικό καφέ σε μεγάλου μεγέθους κούπες. Χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή τεχνολογία Centrifusion και μια νέα σειρά καψουλών σε διαφορετικά μεγέθη, η Vertuo προσφέρει υψηλής ποιότητας καφέ για μεγάλη ποικιλία μεγεθών φλιτζανιών. Οι καταναλωτές πλέον απολαμβάνουν το αγαπημένο τους ρόφημα, με όποιο τρόπο θέλουν, με μία μόνο κάψουλα.

Με το πάτημα ενός κουμπιού, το σύστημα χρησιμοποιεί τεχνολογία γραμμωτού κώδικα για την αναγνώριση της ποικιλίας καφέ που παρασκευάζεται. Προσαρμόζει αυτόματα τις παραμέτρους εκχύλισης – όπως ο χρόνος έγχυσης, η θερμοκρασία του νερού, ο ρυθμός της ροής, η ταχύτητα περιστροφής – ακριβώς στα επίπεδα που επιλέγουν οι coffee experts για κάθε μείγμα. Το αποτέλεσμα είναι ένας σκούρος καφές με γεμάτο σώμα, πλούσια και απαλή κρέμα.

Στην ελληνική αγορά είναι διαθέσιμα δύο μοντέλα μηχανών. Πρόκειται για τις Vertuo Plus και η Vertuo Next σε 9 διαφορετικά χρώματα καθώς και 27 νέοι καφέδες σε 3 διαφορετικά μεγέθη καψουλών για παρασκευές ροφημάτων σε μικρή και μεγάλη κούπα.

Οι διαθέσιμες επιλογές περιλαμβάνουν κάψουλες για απόλαυση ροφημάτων Mug (230ml), Gran Lungo (150ml), Double Espresso (80ml) και Espresso (40ml).

Το νέο σύστημα Vertuo, οι ποικιλίες καφέ και τα αξεσουάρ του θα είναι διαθέσιμα στις Nespresso boutiques και online.

Μάθετε περισσότερα εδώ