Οι άνθρωποι αναπτύσσουν μια διαφορετική σχέση με τα μαλλιά τους. Άλλοι ασχολούνται πολύ με τα μαλλιά τους και άλλοι θεωρούν υπερβολή ακόμα και στο πολύ συχνό λούσιμο. Όπως και να έχει πάντως η σχέση που έχετε με τα μαλλιά σας σίγουρα επηρεάζεται αρκετά και από το ζώδιό σας.

Κριοί

Όντας το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, δεν φοβάσαι να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Είστε τολμηροί, επομένως τα μαλλιά σας το αντικατοπτρίζουν συχνά αυτό. Χρησιμοποιείτε τα μαλλιά σας για να δείξετε τη φλογερή σας προσωπικότητα. Επομένως, μόνο οτιδήποτε extreme επιλέγετε!

Ταύροι

Είστε ένα ζώδιο απόλυτα γήινο, θέλετε κρασί και φαγητό. Απολαμβάνετε τα απλά πράγματα στη ζωή και αυτό φαίνεται στα μαλλιά σας. Θέλετε να είναι φυσικά και περιποιημένα χωρίς πολλές και έντονες αλλαγές.

Δίδυμοι

Διασκεδαστικοί και έτοιμοι για φλερτ, αλλά και ως διπλή προσωπικότητα, θέλετε αλλαγές. Αλλάζετε χτενίσματα, χρώματα και γενικά δεν αποφασίζεται εύκολα για τα μαλλιά σας. Βέβαια, θέλετε να είναι γεράκι έτσι τα φροντίζεται πολύ και δεν «ξεσπάτε» πάνω τους.

Καρκίνοι

Δεν σας είναι καθόλου ευχάριστο να αλλάζετε ούτε να ξεβολεύεστε και αυτό φαίνεται και στα μαλλιά σας! Βρίσκεται ακριβώς το στιλ που υποστηρίζεται και αυτό θα το κρατήσετε. Ελάχιστες φορές θα κάνετε καμιά αλλαγή αλλά είτε σε κούρεμα είτε σε χρώμα…ποτέ δεν θα επιλέξετε μια ριζική αλλαγή.

Λέοντες

Δεδομένου ότι σας εκπροσωπεί το λιοντάρι, δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι προσφέρετε στα μαλλιά σας τη βασιλική περιποίηση. Η χαίτη σας είναι απίστευτα σημαντική για εσάς. Δεν φοβάστε να χρησιμοποιήσετε τα μαλλιά σας για να τραβήξετε την προσοχή που επιθυμείτε.

Παρθένοι

Ενώ φημίζεστε για την τελειομανία, δεν φαίνεται αυτό στα μαλλιά σας. Δεν θα σκοτιστείτε και πολύ για το αν «πετάνε». Θα τα λούσετε συχνά, αλλά that’s all! Βαριέστε να δοκιμάζετε χτενίσματα και κουρέματα αλλά τολμάτε πιο εύκολα τα διαφορετικά χρώματα.

Ζυγοί

Σας ενδιαφέρει η ισορροπία και φυσικά θέλετε μια αρμονία και στην εμφάνιση των μαλλιών σας που δεν είναι ξέχωρη από την υπόλοιπη εμφάνιση. Ανάλογα με το στιλ που θέλετε να έχετε κάθε φορά θα φτιάξετε αντίστοιχα και τα μαλλιά σας.

Σκορπιοί

Η φύση σας είναι να προκαλείτε και γι’ αυτό θα τολμήσετε αλλαγές ώστε πάντα να κρατάτε τα βλέμματα πάνω σας. Κάνετε πολλά διαφορετικά look για να τονίζεται κάθε φορά κι ένα διαφορετικό κομμάτι του εαυτού σας.

Τοξότες

Είστε το ζώδιο που δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση με τα μαλλιά του. Δεν σας νοιάζει καθώς είστε πολύ απασχολημένοι σε ταξίδια, αθλητισμό και γενικά από το κυνήγι της ζωής, που δεν θα κάτσετε να ασχοληθείτε με «τρίχες».

Αιγόκεροι

Είστε ο διευθύνων σύμβουλος  του ζωδιακού και αυτό πρέπει να αντικατοπτρίζεται στα μαλλιά σας. Θέλετε μια σοβαρή, επιβλητική εμφάνιση, επομένως δεν γίνεται να μην φροντίζετε κατάλληλα τα μαλλιά σας για μια ολοκληρωμένη business εικόνα.

Υδροχόοι

Εσείς «χορεύετε» στο δικό σας ρυθμό και η πρωτοτυπία κυλά στο αίμα σας αλλά και στα μαλλιά σας. Θέλετε να δοκιμάζετε περίεργα χτενίσματα, χρώματα και κουρέματα και να τρέξετε στο μέλλον!

Ιχθύες

Οι ονειροπόλοι του ζωδιακού θέλουν να βρίσκονται σε έναν κόσμο παραμυθιού. Επιλέγουν να κρατάνε ένα πιο ρομαντικό και χαλαρό look στα μαλλιά τους. Θέλουν να ζουν σε έναν φανταστικό κόσμο και αυτό το εξωτερικεύουν στο μαλλί τους.