Το Blends, ένας από τους αγαπημένους μας προορισμούς στα Νότια Προάστια, άνοιξε τις πόρτες του από την Δευτέρα 25 Μαΐου και μας περιμένει! Το all day bar – restaurant της Γλυφάδας που αποτελούσε το στέκι μας πριν την καραντίνα είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί και δεν θα αντισταθούμε.

Αρωματικός καφές, περίτεχνα cocktails και ευφάνταστα πιάτα στον καλύτερο χώρο με την μέγιστη προστασία

Φυσικά, τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας εφαρμόζοντας τους κανόνες που προβλέπει ο νόμος με κύριο μέλημα την ασφάλεια των πελατών αλλά και εργαζομένων. Έχοντας μελετήσει με σεβασμό τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και τον οδηγό του ΕΦΕΤ, μας υπόσχονται νέες αξέχαστες και φυσικά ασφαλείς εμπειρίες στον κήπο αλλά και τους άλλους εξωτερικούς χώρους του Blends.

blends

Αγαπάμε Blends γιατί προσφέρει άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση στον πιο ξεχωριστό και εντυπωσιακό χώρο

Οι μεγάλες εγκαταστάσεις του Blends που ξεχωρίζουν για τον διαφορετικό  και πολύπλευρό τους χαρακτήρα, αποτελούν μια ιδανική επιλογή διασκέδασης και γι’ αυτό το “ιδιαίτερο” καλοκαίρι. Ο ατμοσφαιρικός και πολύ ευρύχωρος κήπος του εστιατορίου καθώς και η επέκταση του ανοιχτού εκτενούς χώρου που έχει δημιουργηθεί στην πλαϊνή του είσοδο με επιπλέον τραπεζοκαθίσματα, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσετε άνετα και με ασφάλεια ένα αρωματικό καφέ, ένα περίτεχνο κοκτέιλ ή ένα ευφάνταστο πιάτο, ακούγοντας παράλληλα την αγαπημένη σας μουσική.

Το Blends μας περιμένει με ανανεωμένη διάθεση, νέες γευστικές επιλογές από ένα πλούσιο μενού και μοναδικά signature κοκτέιλς που θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές στιγμές.

Για τα νέα του Blends, μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του και τις σελίδες τους στο Facebook  και το Instagram.
Το Blends βρίσκεται στην οδό Φοίβης 19, Γλυφάδα, ΤΚ 16674, Τηλ: 21 1182 1711.

blends