Το μαγείρεμα είναι μια διαδικασία που μας ενθουσιάζει. Η καθημερινή αναζήτηση όμως του ιδανικού γεύματος μπορεί να αποτελέσει και πρόβλημα, ιδιαίτερα στην περίπτωση μιας εργαζόμενης γυναίκας. Ευτυχώς όμως βρισκόμαστε στο 2021. Εύκολες λύσεις έρχονται στην πόρτα μας, καλύπτοντας πρακτικά κάθε μας ανάγκη. Η Hello-Chef παρουσίασε το meal-kit. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή και δημιουργική λύση που γεμίζει την καθημερινότητα με υγιεινά, εύκολα και απολαυστικά γεύματα.

Σκοπός της Hello-Chef είναι να απλοποιήσει τη διαδικασία της μαγειρικής, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Με μόλις τρία βήματα, η Hello-Chef φέρνει απευθείας στην πόρτα των μελών της υλικά άριστης ποιότητας σε υπολογισμένες ποσότητες, μαζί με οδηγίες για να δημιουργήσουν μια λαχταριστή συνταγή. Οι συνταγές που προσφέρονται καλύπτουν ποικιλία γεύσεων από κουζίνες του κόσμου, αλλά και διατροφικών συνηθειών όπως veganism και vegetarianism.

Η απάντηση στην ερώτηση “τι να μαγειρέψω σήμερα;”

Το meal-kit είναι ένα πρακτικό κουτί που περιέχει συνταγή μαγειρικής, τα υλικά στις σωστές ποσότητες και οδηγίες για να μπορέσει όποιος θέλει να μαγειρέψει εύκολα στο σπίτι του. Το meal-kit φτάνει απευθείας στην πόρτα του πελάτη, χωρίς να χρειάζεται ο ίδιος να διαθέσει χρόνο στην αναζήτηση συνταγών και στην αγορά υλικών. Εξασφαλίζει εξοικονόμηση χρόνου και οικονομία, αφού οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν το μενού της εβδομάδας και να προμηθευτούν τα υλικά που χρειάζονται χωρίς να χρειαστεί να βγουν από το σπίτι.

Σε μόλις τρία απλά βήματα το μαγείρεμα γίνεται παιχνίδι:

1. Το site hello-chef.gr ανανεώνεται κάθε εβδομάδα με συνταγές που δημιουργούν έμπειροι chef, δίνοντας στους επισκέπτες ποικιλία επιλογών.

2. Οι επισκέπτες επιλέγουν τις συνταγές, τον αριθμό μερίδων που επιθυμούν και την ημερομηνία παράδοσης που τους εξυπηρετεί.

3. Οι καταναλωτές παραλαμβάνουν το meal-kit με όλα τα υλικά σε μετρημένες ποσότητες, καθώς και τις οδηγίες για την προετοιμασία των πιάτων. Το μόνο που μένει ο συνδυασμό και το μαγείρεμα των υλικών για να απολαύσουν ένα απίθανο γεύμα!

Η Hello-Chef έχει προχωρήσει σε στρατηγικές συνεργασίες με τις γνωστές εταιρείες Ευβιότοποι, Νora’s Deli και Ήδιστον για να εξασφαλίσει ότι οι πρώτες ύλες είναι άριστης ποιότητας. Σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, ακολουθούνται ενδεδειγμένες πρακτικές διαχείρισης που διασφαλίζουν τη φρεσκάδα και την ποιότητα των υλικών.

Διαβάστε ακόμα: 8 απλά tips μαγειρικής που θα σου αλλάξουν τη ζωή